We found 0 results. View results
Your search results

Навіщо підписувати ексклюзивні договори?

22.11.2023

Купівля-продаж житла це дуже серйозний процес. Тому необхідно уважно поставитися до цієї справи.
Клієнти нашого агентства часто не розуміють, навіщо укладати ексклюзивні договори, які переваги вони отримають при підписанні такого документа.
При підписанні ексклюзиву з агентством Ви збільшуєте кількість реклами в десятки разів. Якщо компанія є членом різноманітних спілок і об’єднань, це допоможе об’єкту потрапити до баз даних по Вашому місту. Це дасть більшу можливість того, що Вашу нерухомість продадуть швидше, ніж об’єкт клієнта, який не підписав з агентством ексклюзивний контракт.
Агентства нерухомості використовують різноманітну рекламу:

– роздача буклетів;

– банери;

– оголошення в Інтернеті;

– надання інформації про цей об’єкт.

Якщо Ви підписали ексклюзив, нерухомість, яку Ви продаєте, зможе отримати таку рекламну кампанію.
Привілеєм при ексклюзивному продажу стане економія Вашого особистого часу. Коли Ви спілкуєтеся з кількома агентствами, Ви просто витрачаєте свій час, коли даєте безлічі агентів одні й ті самі дані.
Укладаючи договір, Ви стаєте ексклюзивним клієнтом. Ви отримуєте безкоштовні консультації та право на захист своїх інтересів юристами компанії.
Крім цього, агентство зможе оцінити Вашу нерухомість з погляду нинішніх тенденцій ринку. Також Вашому об’єкту приділяється більше уваги, тому що. він є пріоритетним при показах.

Compare Listings