We found 0 results. View results
Your search results

Туреччина – одна з найпопулярніших країн для покупки нерухомості

20.11.2023

Все частіше українці інвестують у купівлю нерухомості за кордоном. Туреччина – одна з найпопулярніших країн для покупки нерухомості нашими співвітчизниками. Згідно зі звітом Інституту статистики Туреччини, протягом 2017-2019 років кількість квартир, придбаних громадянами України в Туреччині зросло на 43%, а за останні чотири роки – на 50%. Інвестування у розмірі $250 000 у турецьку нерухомість дає можливість скористатися перевагами імміграційної програми. Інвестор автоматично отримує громадянство, а також його дружина чи чоловік, неповнолітні діти.

Попит на нерухомість у Туреччині продовжує зростати і в 2020 році, незважаючи на пандемію. Голова наглядової ради турецької компанії з нерухомості Antalya Homes Байрам Текче зазначив, що Анталія залишається найкращим місцем відпочинку для українців. Але через пандемію звички туристів трохи змінилися, виникла потреба у соціальній дистанції і туристи вважають за краще знайти віллу чи будинок замість готельного номера.
Як уже відомо, Туреччина відкриває свої кордони для українців з 1 липня, згідно з домовленостями міністрів закордонних справ Дмитра Кулеби та Мевлюта Чавушоглу. Туреччина запровадила на державному рівні «Сертифікацію здорового туризму». Це означає, що дотримуватимуться всі превентивні та захисні заходи в галузі транспорту та туризму.Також буде проводитись постійний контроль здоров’я співробітників та відвідувачів для безпечного відпочинку.
Україна входить до топ-20 країн за кількістю придбаної в Туреччині нерухомості і кількість покупців продовжує зростати. Через пандемію зріс попит на будинки та земельні ділянки. Antalya Homes, велика турецька компанія з нерухомості, наголошує, що для українських інвесторів існують особливі інвестиційні можливості, які покращать життя шляхом купівлі житлової нерухомості.

Довідка

Antalya Homesміжнародна компанія з нерухомості у Туреччині. Офіси Antalya Homes працюють у Ларі (Анталія), Коньяалті (Анталія), Аланії, Бурсі, Стамбулі та Трабзоні. Компанія допомагає клієнтам на всіх етапах купівлі майна чи програми «громадянство через інвестиції», має міжнародний досвід. Клієнти Antalya Homes – громадяни 84 країн світу.

Compare Listings