We found 0 results. View results
Your search results

Професійний ріелтор – хто він?

21.11.2023

Коли ми звертаємося до агентства нерухомості, хочеться, щоб угода пройшла гладко та швидко, з дотриманням усіх законів. Основною дійовою особою на ринку нерухомості є рієлтор. Професійний ріелтор — це людина, яка викликатиме довіру, вона знає всі тонкощі своєї справи, юридично грамотна, знає та розуміє закони, стежить за їх змінами, постійно відстежує ситуацію на ринку нерухомості.
Який він ріелтор і як визначити, що маєте справу з професіоналом?

Ось деякі ознаки професійного рієлтора:

Освіта та підготовка
Усі агенти з нерухомості періодично проходять навчання із отриманням сертифіката. Якщо агент зацікавлений у своїй діяльності, і працює в агентстві не один рік, то він матиме хоча б один сертифікат.

Стаж роботи
Якщо рієлтор працює не перший рік і за його спиною багато різних угод, такому агенту можна довіряти. Досвід роботи у поєднанні з успішністю – великий плюс у виборі ріелтора та агентства.

Відповідна спеціалізація
Постарайтеся знайти рієлтора, який спеціалізується в сегменті ринку, що вас цікавить, і необхідному типі нерухомості. Наявність у компанії поділу праці – показник зайнятості співробітників, і таким чином, показник успішної роботи.

Вартість послуг
Як правило, тариф завжди фіксований, а вартість послуг не завищена. Зручніше операції з нерухомістю проводити через агентство нерухомості, а не через агента-одинака.

Відгуки
Хороші відгуки про ріелтора можна знайти в самому агентстві, на спеціалізованих сайтах, через знайомих та колег. Але довіряти одній рекомендації не варто, оскільки люди різні.

Чесність
Звичайно, продавцю приємно чути, що його нерухомість коштує набагато дорожче, або покупцю, що можна купити дешевше. Але, як відомо, безкоштовний сир тільки в мишоловці. Досвідчений ріелтор назве реальну вартість об’єкта і спустить вас із небес на землю, якщо це необхідно. Можливо це не всім сподобається, але агент буде чесним.
Професійні ріелтори існують, звертайтесь до нашої агенції «Оксаген» і ви завжди отримаєте кваліфіковану допомогу.

Compare Listings