We found 0 results. View results
Your search results

23.01.2023

Будинок по проспекту Миру 4-Б у Миколаєві 
Можливість купити квартиру в новобудові в одному з районів Миколаєва, для багатьох – справжня мрія. І допомогу у цій важливій справі може надати наше АН “Оксаген”.
ЖК “Мирний” розташований за адресою: проспект Миру 4-Б в Інгульському районі Миколаєва.
Це спальний район з добре розвиненою сучасною інфраструктурою і зручною транспортною розв’язкою. Будинок за адресою проспект Миру 4-Б побудований з урахуванням усіх сучасних стандартів та застосуванням якісних енергоефективних технологій, довговічних будматеріалів.

ЖК “Мирний” побудований компанією “Забудова” в 2017 році. Будинок відноситься до категорії новобудов комфорт класу.

Технічні характеристики

Клас Комфорт
Стеля 2.7 м
Кількість квартир 61
Поверховість 9
Технологія  Цегла 
Обробка Без обробки, чернова
Тип стін Газобетон
Тип опалення Автономне 
Паркування Наземний паркінг 

Квартири в житловому комплексі “Мирний” – це доступна нерухомість у чудовому районі Миколаєва. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, банки, магазини, кафе та супермаркети. Також за кілька хвилин розташована лікарня, поліклініка та школи. Насолодитися прогулянкою можна в найближчих скверах або на набережній річки Інгул.
Поруч із комплексом знаходиться художня школа «Академія дитячої творчості», юридичний ліцей, університет «Україна», Полтавський університет споживчої кооперації та Миколаївський коледж бізнесу та права. Є і локації для спортсменів: тренажерно-атлетичний комплекс “Атлет”, фітнес-клуб “Вавілон”, спортивний комплекс “Зоря”.
Будинок виконаний у стилі модерн: прямокутний фасад з висунутими злегка вперед балконами і терасами, дах оздоблений бітумною черепицею.
Купити квартиру в комплексі можна зі зручним та комфортним плануванням. Територія комплексу закрита, є сучасна система відеоспостереження.Купити квартиру в ЖК “Мирний” можна з чорновим оздобленням, встановленими двоконтурними котлами та розведеними по об’єктах комунікаціями. Площа квартир складає від 41,6 – 101,3 м2. Тут представлені однокімнатні (вже продані), двокімнатні (63 м2) і трикімнатні квартири (84 м2), в яких проведена каналізація, вода та електрика.
У майбутнього покупця квартири в ЖК “Мирний” є можливість зробити там ремонт, відштовхуючись виключно від своїх уподобань, тим самим втіливши в життя дизайн своєї мрії.

Compare Listings