We found 0 results. View results
Your search results

Деталі, на які варто звернути увагу при купівлі квартири

21.11.2023

Ріелтори радять домовлятися про перегляд квартири на денний час – поки що ясно. Це може скласти правдоподібну думку про квартиру отримати більш вірне уявлення про місцевість навколо будинку.

    Якщо власники квартири проти показу в темний час доби, це має бути тривожним дзвіночком для того, щоб подивитися  </ span>місцевість та квартиру при денному світлі.

У будь-якому випадку, якщо квартира після перегляду ввечері вас зацікавила, то про наступний перегляд домовтеся вже на день.

    Крім цього, приїжджати краще саме в будні дні, – тоді можна оцінити, наскільки район тихий та затишний, або навпаки – галасливий та загазований. Приїхати на місце потрібно заздалегідь, щоб мати можливість озирнутися, обійти околиці, вивчити інфраструктуру та скласти загальну картину району. Всі питання та проблеми – обов’язково запишіть.

  Варто звернути увагу на під’їзд, в якому знаходиться квартира: з ремонтом або без, наявність ліфта  і т.д.

    Не варто нехтувати і зверненням до сусідів: дізнайтеся про роботу ЖЕКу, як справи з опаленням і водою, коли в будинку змінювали труби, які категорії населення живуть, які трапляються події тощо.

Зверніться до професіоналів 

    Чим старший будинок, тим більше проблем чекає на людину, яка купує в ньому квартиру. Як відзначають фахівці, якщо ви маєте намір купити квартиру в старому будинку, то необхідно бути готовим до того, що, можливо, потрібно буде міняти труби, електропроводку чи сантехніку. Хоча коли квартира продається без ремонтних робіт, то всі “слабкі місця” відразу помітні. Такі проблеми вирішують адекватна ціна та бажання (або небажання) займатися ремонтом.

  Складніше, якщо квартира вже з ремонтом. Трапляється, що ремонт був зроблений не зовсім якісно, ​​з метою прикрити проблемні місця. Проблеми виникають у квартирі, де ремонт робили сумлінно, але по-аматорському, своїми руками, заощаджуючи на роботі фахівців. Покупця у такій квартирі можуть очікувати різноманітні неприємні сюрпризи – починаючи від штукатурки, яка відвалюється, запітнілі металопластикові вікна взимку.

    Тому не варто економити і запросіть спеціаліста, який професійно розуміється на питаннях будівництва та ремонту. Професіонал оцінить ремонтні роботи, якість будматеріалів, проблеми, які виникнуть в результаті такого ремонту та шляхи усунення проблем, що виникли.

    Шановні покупці! Якщо Ви не хочете безглуздо витрачати гроші і свій час, звертайтеся до АН «Оксаген», де досвідчені фахівці допоможуть підібрати квартиру та вирішити всі проблеми, які можуть виникнути під час купівлі.

Compare Listings