We found 0 results. View results
Your search results

Як знайти надійне ріелторське агентство

20.11.2023

Рано чи пізно ми опиняємось перед необхідністю вирішення житлової проблеми. На першому етапі головне не втопитися в океані пропозицій. Важливо вибрати професіоналів, які допоможуть з вибором варіанту, візьмуть на себе клопіт із оформлення, а потім порадіють за свого клієнта.

Кого можна вважати надійним ріелтором 

У агентств нерухомості завжди більше можливостей, ніж у рієлтора-одиначки. Також шанси не нарватися на аферистів різко зростають. Звичайно, до якої ріелторської компанії звернутися краще, це особиста справа. Але кожен хоче мати своїм партнером надійну агенцію нерухомості.

На що варто звернути увагу при виборі: 

  • Репутація. Кваліфікований спеціаліст, як правило, працює у стабільній структурі. Це може бути невелика компанія, але яка вже давно встигла заробити хорошу репутацію. Також варто звернути увагу на позитивні відгуки.
  • Безпека угоди. Усі етапи угоди має супроводжувати ріелтор. Покази, фінансові операції, переговори тощо.
  • Надання повного пакета послуг. Надійні агенції нерухомості можуть запропонувати різні послуги: допомога в одержанні кредиту, оцінка нерухомості, терміновий викуп нерухомості тощо.
  • Професіоналізм співробітників.Надійні агенції нерухомості ретельно обирають співробітників, у них працюють професіонали своєї справи.
  • “Юридична чистота” квартири. Ріелтори повинні забезпечити юридичну чистоту угоди, щоб її законність стала незаперечною.
  •  Рівень організації роботи в компанії. Це можна перевірити за ознаками як наявність юриста, власний сайт, електронна пошта, можливість легко додзвонитися в офіс компанії тощо.

При першому знайомстві зі співробітниками агентства слід поставити більше питань, це дозволить оцінити рівень професіоналізму співробітників. Після цього є сенс взяти час на обмірковування і вирішити, чи влаштовує вас дане агентство і чи готові ви укласти з ним договір.

Якщо ви шукаєте професійного рієлтора – АН “Оксаген” вам надасть справжнього фахівця!

Compare Listings