We found 0 results. View results
Your search results

Як залучати ексклюзиви

23.11.2023

Продаж будь-якої нерухомості не простий процес, часто він пов’язаний з важливими подіями у вашому житті. Тому потрібно поставитися до нього з великою серйозністю та не довірятися випадковим людям.
Варто знати, для чого потрібно працювати з агентством нерухомості на підставі договору, та які переваги отримує продавець під час підписання ексклюзивного договору на продаж із центром нерухомості «Оксаген» у м. Миколаєві.
Перше, про що хочеться сказати, і що хвилює продавців найбільше, це, звичайно, збільшення кількості реклами вашого об’єкта в десятки разів. Наше агентство «Оксаген» є активним чинним членом СРК (союзу ріелторських компаній) міста Миколаєва та членом АСНУ (Асоціації фахівців нерухомості України) у м. Києві. Всі договірні об’єкти нашого агентства потрапляють негайно до баз даних наших колег у місті та по всій країні. Відповідно, зростає можливість продажу вашого об’єкта. Продавець отримує гнучку та ефективну схему реклами.
Існує багато способів рекламування нерухомості: виготовлення, розклеювання та роздача буклетів, розміщення великих та малих банерів, подача інформації в Інтернет, сповіщення про об’єкт наших колег та потенційних покупців. Таку масовану рекламу агентство даватиме лише, якщо буде впевнено, що Ви співпрацюєте з ним за договором. Якщо продавець відмовляється від ексклюзивного договору, то йому не нав’язуватимуть таку форму роботи, але й не скажуть, що з ним не працюватимуть. Тільки після цього часто продавці дивуються, чому від агентів немає дзвінків, і чому агенти приділяють так мало уваги продажу його об’єкта.Об’єкти, якими немає договору, потрапляючи у загальну базу, часто губляться у ній. Такі об’єкти рієлтори вкотре не продзвонять з метою уточнення ціни, обставин продажу, з пропозицією допомоги в оформленні документів чи обміну на інший об’єкт.
З ексклюзивними варіантами все зовсім по-іншому. Усі договірні об’єкти регулярно, кілька разів на тиждень, до самого продажу, повторюються у спеціалізованих ресурсах, безперервних інформаційних стрічках наших філій та наших колег по СРК та АСНУ. Для отримання ефективної реклами слід укладати ексклюзивний договір.
Важливим фактором плюсом при ексклюзивному продажі є збереження вашого часу. Усі дзвінки клієнтів з реклами будуть на телефони агентів. Звертаючись особисто в кілька агентствами, продавці даремно витрачають свій час, розповідаючи безлічі агентів ту саму інформацію, приймаючи безліч безглуздих дзвінків від людей, не готових до покупки. Адже не секрет, що не всі покупці, які бажають поспілкуватись або подивитися ваш об’єкт готові до оформлення. Багато, так звані, покупці тільки, можливо, збираються вступати в спадок через 3 місяці, не будучи готовими навіть дати вам завдаток, а сьогодні вже ходять за показами і відволікають продавців, марнуючи свій і ваш час. Або ходять на екскурсії по квартирах та будинках, прицінюючись для свого продажу. Агентство цінує Ваш час та ретельно відбирає клієнтів для показів ексклюзивних об’єктів.Наступним важливим аспектом після укладення договору є те, що Ви стаєте ексклюзивним клієнтом, який має право на захист своїх інтересів юристами агентства нерухомості «Оксаген» та на будь-які безкоштовні консультації, пов’язані з купівлею-продажем нерухомості, з юридичних, фінансових та інших питань.
Агентство допоможе вам визначити реальну ціну вашого об’єкта на ринку у конкретний період часу. У непростих нинішніх умовах, за нестабільного курсу національної валюти, власники об’єктів нерухомості часто не встигають відреагувати на зміни в ціновій політиці та втрачають реальних покупців. При роботі за договором Вашим об’єктам приділяється набагато більше уваги і ці об’єкти є пріоритетними при підготовці показів. Насамперед, ми приведемо покупців до вас! Ви матимете можливість продати свій об’єкт за максимальною ціною.
Якщо Ви укласти ексклюзивний договір з агентством нерухомості «Oksagen», всі ресурси нашого агентства будуть спрямовані на дотримання Ваших інтересів.
Ми будемо раді бачити вас та надамо сприяння та кваліфіковану допомогу в оформленні ваших документів!

Compare Listings