We found 0 results. View results
Your search results

Карантин – 2020: Як створити затишну атмосферу будинку?

20.11.2023

Зараз практично для всіх людей у ​​світі настав складний час у зв’язку з пандемією COVID-19. Україна не стала винятком у цьому, скрізь твердять залишатися вдома, уникати зайвих контактів, стежити за гігієною тощо. Як у ситуації, коли весь час сидиш у чотирьох стінах, продовжувати залишатись у гарному настрої та не піддаватися паніці? Прекрасним способом може стати внесення коригувань до інтер’єру вашої квартири чи будинку. Всім відомо, що, перебуваючи протягом тривалого часу в одному місці, починаєш помічати найдрібніші деталі, недоліки чи переваги. А коли, якщо не зараз, почати займатися усуненням тих недоліків? Адже, часто, змінивши навіть одну незначну деталь, можна повністю позбутися проблеми.
Найпростіший спосіб змінити ваше житло – це просто зробити перестановку. Причому мають на увазі не тільки меблі, можна поміняти місцями баночки у ванній, горщики з квітами на підвіконні, упаковки з крупами на полиці кухонної шафи, замінити лампочки на варіанти іншої форми, кольору тощо.
У кожного будинку, швидше за все, є порожні коробки від техніки, у якої минув термін гарантії або якась інша, марна на перший погляд, тара. Не поспішайте позбавлятися їх, вони можуть чудово вам знадобитися, особливо в умовах ізоляції. Напевно, у вас є такі речі, які здаються вам марними зараз, але можуть знадобитися в майбутньому. Також у кожній квартирі є безліч проводів, подовжувачів, зарядних пристроїв, що не використовуються, навушників та іншого.Раніше ви не звертали на них уваги, але зараз після тижня карантину вони почали вас дратувати разом зі складом коробок. Об’єднайте їх разом і проблема ліквідується сама собою!
А може навпаки, варто перебрати полицю зі старими речами і знайти там, щось потрібне вам зараз, те, чого ви, з якоїсь причини, не позбулися до цього. Всі засоби хороші, і розважити себе можна завжди. Будьте здорові, залишайтесь у гарному настрої. Нехай ваш будинок завжди буде зручним та затишним!

Compare Listings