We found 0 results. View results
Your search results

Чергові Збори Союзу Ріелторських Компаній міста Миколаєва

26.07.2017

Сьогодні 26 липня відбулися чергові збори Союзу Ріелторських Компаній міста, на яких були присутні директори агентств нерухомості, що входять до складу Союзу Ріелторських Компаній, таких як: АН “Луїза”, АН “Юрінформ”, АН “Комфорт”, АН “Оксаген”, АН “Номінал” , АН “Флагман”.
Збори пройшли в дуже імпульсивному режимі, де між директорами виникали живі дискусії з питань міжагентського співробітництва, проведення роботи зі співробітниками агентств нерухомості про такі поняття, як повага та толерантність до інших співробітників агентств партнерів, порушувалися питання етики у партнерській роботі, обговорювалися правила співпраці між компаніями. та виконання цих правил не тільки на папері, а й на практиці у реальній роботі.
Також у сфері останніх подій у місті, де в черговий раз на шахрайському продажу квартири, СБУ затримала людей, так званих продавців, які своїм шахрайським шляхом намагалися продати нашим громадянам житло і що б не втрачати пильність у таких ситуаціях, як СРК як громадське професійне об’єднання. , має навчати своїх співробітників, про прояв пильності та застерігати такі ситуації та проводити внутрішні навчальні заходи щодо навчання діючих співробітників та виявлення подібних ситуацій з метою неприпустимості їх відтворення в реальному житті.
Вся діяльність згуртування агентств нерухомості в Союз Компаній, спрямована насамперед на здорове об’єднання для підвищення рівня обслуговування наших шановних клієнтів та посіяти впевненість у суспільстві, що звертаючись до того чи іншого агентства нерухомості, ви як клієнт стаєте в дружній для себе атмосфері професіоналів своєї справи та отримайте для себе захищеність, надійність і найголовніше, очікуваний результат у вигляді отриманої послуги від рієлтора.

Оксаген – ми дбаємо про ваше майбутнє!

Compare Listings