We found 0 results. View results
Your search results

Будуємо будинок швидко та дешево

21.11.2023

Спочатку потрібно визначитися, скільки поколінь буде жити в будинку, його призначення, наскільки сім’я збільшиться протягом найближчих кількох років. Подумайте, яку площу має займати будинок. Розмір ділянки значення не має – площа його може бути лише кілька соток. Адже будинки можна будувати як завширшки, так і заввишки.

Якщо Ви знайшли підходяще місце для будівництва, визначилися з площею та розташуванням будинку, одразу оберете будматеріали. Більшість вибирає більш традиційні матеріали – цегла, черепашник, бетонні плити, дерево або відносно нові піно-або газобетон, що дорого коштують. Мало хто знає, що є альтернатива – каркасні конструкції. Подивіться оголошення і переконайтеся, що ціна на ці матеріали в рази менша, ніж традиційні – цегла та бетон.

Експерти стверджують, що ціна 1 м2 будинку, якого виготовили з каркасних матеріалів та СІП-панелей, обходиться не дорожче 100 у.о.

Більшість фахівців запевняють, що «американські будинки», які змонтовані в наших краях, не зможуть витримати зимових морозів. Але на практиці подібні конструкції витримують холоди на Алясці та в Канаді.

Відзначимо, що всі роздуми з приводу будівництва носять рекомендаційний характер. Однак, сьогоднішні технології та будматеріали дозволяють дуже швидко будувати дешеві будинки.

Compare Listings