We found 0 results. View results
Your search results

Навіщо потрібні агенції нерухомості?

22.11.2023

Хоча б раз у житті Ви стикалися з питаннями нерухомості, чи це купівля, продаж або оренда. І при цьому виникала дилема: вирішити все самостійно, чи довіриться професіоналам?
У країнах, де люди цінують свій особистий час, багато хто вирішує співпрацювати з агентствами нерухомості. В Україні все ще є спокуса заощадити та вирішити всі питання самому.
Сьогодні Інтернет переповнений оголошеннями від агенцій нерухомості, які пропонують свою допомогу. Тому часто постає питання: як правильно вибрати агентство?
Насамперед, Ви повинні знати, що у ріелторській сфері є своя спеціалізація. Наприклад, фахівці з нерухомості ?діляться на тих, хто займається орендою, та тих, хто спеціалізується на купівлі – продажу. Також є поділ за видами нерухомості: офісна, житлова, заміська або подобова оренда. Тому вибираючи рієлтора, зверніть увагу на його спеціалізацію. Якщо ж немає чіткого розподілу, це не з хорошого боку характеризує професіоналізм працівника. Якщо Ви співпрацювали з агентством нерухомості і залишилися незадоволеними роботою його співробітників, то, швидше за все, Ви не прийняли до уваги цей момент.
Давайте розглянемо позитивні сторони роботи з агентствами нерухомості з різними її видами.
Часто виникає ситуація: Ви приїжджаєте до міста і Вам потрібно винайняти житло на кілька днів, до кого звернеться – до власника чи ріелтора? Існує думка, що звертаючись безпосередньо до господаря квартири можна заощадити значну суму грошей. Оскільки вважається, що агенція вимагатиме виплатити комісійні. Але така схема вже давно неактуальна.Зараз ріелтор пропонує житло в суборенду, тобто самостійно здає нерухомість, орендуючи її у власника. Тому така схема не потребує оплати комісійних.
Ще одна типова ситуація, коли Ви приїжджаєте до міста, попередньо забронювавши житло, та з’ясовується, що у квартирі, наприклад, немає води. Теж може статися з різними поломками або доступом до Інтернету. Працюючи з агентством нерухомості, Ви автоматично уникаєте таких проблем. Адже якщо Вам не підійшло одне житло, відразу замість цього запропонують іншу нерухомість, чого неможливо буде зробити, спілкуючись з власником безпосередньо. Співпрацюючи з агентством нерухомості, Ви отримуєте великий відсоток надійності та найкращий сервіс.
Звичайно, можна заперечити, що на сьогоднішній день існує велика кількість інтернет-дощок, використовуючи які можна самостійно підібрати собі квартиру в оренду. Так, така нагода є. Проблема тільки в тому, як розібратися в ринковій ситуації та як підібрати таку нерухомість, яка підійде Вам і за вартістю, і за характеристиками, і заощадити час? Як укласти договір оренди та як убезпечити себе при його розірванні? Як правильно уточнити всі питання, що вас цікавлять: стан житла, оплату комунальних послуг, готівка меблів? Коли все добре, фахівець не потрібний. Але коли виникають такі питання, без рієлтора Вам не обійтись. Краще відразу, убезпечити себе та працювати з агентством нерухомості, зменшивши ризики та заощадивши час та фінанси.Якщо ж Вас цікавить купівля або продаж нерухомості, то якщо Ви не хочете віддати свої гроші або об’єкт і залишитися ні з чим, то консультація та допомога професіонала просто необхідна.
Оскільки в Українському законодавстві завжди знайдуться лазівки, клієнт певною мірою ризикує. Тому зменшити проблеми до мінімуму допоможе досвідчений рієлтор. Якщо Вас цікавить купівля нерухомості для подальшої здачі в оренду, то фахівець у даній галузі зможе дати оцінку об’єкту, проаналізувати перспективи ринку, дати рекомендації щодо перепланування або ремонту.
Якщо Ви вже володієте нерухомістю, але у Вас немає можливості нею займатися, існує послуга «управління нерухомістю». Співробітники агентства нададуть консультації, допоможуть Вам в організації ремонту, усунуть неполадки, сплатять комунальні послуги, будуть Вашими представниками в ЖЕКу та інших службах.
Отже, вибір залишається за Вами: вирішувати питання самостійно чи довіриться фахівцям. Головне – правильно вибрати агентство нерухомості!

Compare Listings