We found 0 results. View results
Your search results

Влада Миколаєва зміцнює зв’язки з міжнародними організаціями для відновлення міста

20.11.2023

Влада Миколаєва зараз активно співпрацює з міжнародними партнерами та благодійними організаціями для майбутнього відновлення нашого міста. Головний архітектор Миколаєва, Євген Поляков, повідомив про проведення аналізу збитків та руйнувань у Миколаєві. Було проведено зустрічі з професорами з Міланської політехніки, які спеціалізуються на охороні культурної спадщини ЮНЕСКО. Українські та італійські експерти ведуть спільні дослідження впливу війни на культурну спадщину міста, оцінюють ушкодження архітектурних об’єктів, при цьому в Politecnico di Milano проводять паралельні дослідження.

Євген Поляков зазначає, що основний наголос зараз робиться на пропозицію гуманітарних інвестиційних проектів для міжнародних партнерів з метою створення можливостей для майбутніх інвестицій та швидкого відновлення міста. Команда розробила кілька концепцій, включаючи візуальні компоненти, базові економічні оцінки етапів та реалізації проектів не тільки для зелених зон, а й для шкіл, лікарень, житлових районів, доріг, інженерних споруд та іншого.

Міська адміністрація Миколаєва співпрацює із благодійним фондом Sweetanok, який займається будівництвом житла для зруйнованих українських громад та розробкою інноваційних стратегій міського планування при залученні фінансування зі США.

Також заплановано розробку концепцій та проектів для відновлення зруйнованих гімназій №7 та №48, обидві з яких поки що не працюють через руйнування внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів. Головний архітектор Миколаєва зазначає, що на даний момент здійснюється узгодження технічних аспектів та збирання вихідних даних для того, щоб відповідати сучасним стандартам освіти та забезпечити відповідні умови для навчання дітей у майбутньому.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings