We found 0 results. View results
Your search results

Особливості видових квартир

21.11.2023

Для багатьох покупців вид із вікна є одним із важливих критеріїв, особливо це стосується квартир преміум класу.
Вид з вікон – це своєрідне продовження інтер’єру, у нових житлових комплексах використовується панорамне скління, для того щоб підкреслити цю перевагу. Звичайно, приємніше спостерігати з вікна гарний вигляд: зелений парк чи озеро, історична споруда, гарний храм, але за таке задоволення доведеться і заплатити більше.

У чому відмінність видової квартири?

  •  Видові квартири розташовуються на верхніх поверхах і це логічно, тому це не найкращий варіант для тих, хто не планує купувати житло на верхніх поверхах.
  •  «Націнка» за гарний вигляд із вікна може становити 30-40%, такий варіант зовсім не бюджетний.
  •  Як правило, у таких квартирах використовується панорамне скління, це дає повністю насолоджуватися краєвидом із вікна.
  •  У видовій квартирі може бути тераса, де розташована зона відпочинку. Вони можуть бути закритими або закритими.

Якщо ваша мрія придбати квартиру з гарним виглядом, скористайтеся кількома порадами:

  •  Уточніть у забудовника перспективи будівництва житлового будинку. Зведення новобудови перед вікнами – часте явище і вберегтися від нього неможливо.
  •  Красивий краєвид не обов’язково може бути лише на верхніх поверхах, для деяких людей житло на верхньому поверсі може приносити психологічний дискомфорт. Зверніть увагу на квартири, що знаходяться нижче, іноді це не критично впливає на естетику.

Окрім естетики, покупка видової квартири – є гарним вкладенням фінансів, якщо надалі ви плануєте здавати або перепродати таке житло. Такі квартири завжди мають попит. Це стосується і довгострокової оренди та подобової. Також щороку ціна на такі квартири зростає, і на них завжди є покупці.
Купівля видової квартири є гарним придбанням, але не варто забувати, що є й інші критерії, які значніші, ніж вид із вікна.

Compare Listings