We found 0 results. View results
Your search results

Як вибрати ідеальну квартиру в новобудові

20.11.2023

Важливою подією в житті українських сімей є купівля нової квартири. Якщо ви все обдумали і вирішили, що віддаєте перевагу житлу на первинному ринку, то варто перейти до головного – це вибір самої квартири. У кожного покупця є свої переваги та бажання, для когось це може бути ціна, для когось пропозиція про розстрочку або внутрішнє оздоблення. Найголовніше – угода має бути безпечною.

Вибір будівельної компанії 

Фахівці ринку нерухомості радять перевірити ретельно забудовника. Зверніть увагу, скільки років забудовник вже на ринку, скільки новобудов уже було здано. Існує чотири важливі питання, які ви маєте з’ясувати: хто стоїть, що з документами, яке фінансування будівництва, яка репутація у забудовника. Прочитайте інформацію на форумах, перевірте чи немає його в списку несумлінних забудовників. Будівельна компанія має мати сайт, якщо вона турбується про своїх інвесторів і хоче з ними співпрацювати. Не нехтуйте особистим відвідуванням головного офісу забудовника. На прохання інвестора повинні надати всі документи на проект, що реалізується.

Як вибрати житло: основні критерії 

Ідеальне житло для кожного індивідуальне. Все залежить від особистих переваг, параметрів, що пред’являються до житлоплощі. Необхідно правильно вибрати поверх, розміщення квартири, якість обробки та інші моменти.Якщо все продумати, проживання буде комфортним для кожного члена сім’ї. За словами фахівців, необхідно ґрунтуватися на таких факторах як: 

    • зручність планування приміщень без прохідних кімнат, довгих коридорів і маленької площі кухні;

Оптимальним варіантом вважаються квартири з передчистовою обробкою, це дає можливість організувати простір за своїми уподобаннями;

  • квартири в новому будинку – це сучасні комунікації, які гарантують тривалий експлуатаційний ресурс.

 

Важливо також враховувати наявність побутової та соціальної інфраструктури та транспортне сполучення.

Фахівці нашого АН “Оксаген” допоможуть вибрати квартиру в новому будинку, яка відповідатиме вашим особистим побажанням та уподобанням. Агенти з нерухомості мають високу кваліфікацію та здатні допомогти у будь-якому питанні.

Compare Listings