We found 0 results. View results
Your search results

Що потрібно купити, переїжджаючи до нової квартири

20.11.2023

Переїзд у нову квартиру – подія радісна, але це також це маса турбот, пов’язаних з перевезенням речей. Щоб уникнути хаосу та безглуздих метань необхідно підійти до проблеми максимально систематизовано.

Насамперед складіть список найбільш важливих на ваш погляд предметів і збирайте їх окремо від інших. Багато хто перевозить речі, з якими необхідно давно попрощатися, але є й важливі дрібниці, які будуть потрібні в новій квартирі.

Дрібні покупки

Багатьом здається, що перше, що потрібно купити – це плазма, холодильник або мікрохвильова піч. Це звичайно потрібні речі, але все ж таки в першу чергу необхідно купити миючий засіб, відра та інші предмети, які пов’язані з прибиранням. Вони точно знадобляться вам у новій квартирі. Також необхідно купити текстиль: постільна білизна, рушники для ванної та кухні, ковдри, подушки, плед, штори або фіранки.

Кухонне начиння

Кухонне приладдя в будь-якому випадку потрібне. Якщо у вас є щось на перший час, то добре, а якщо ні, то варто подумати над покупкою якісного гарного набору. Каструлі, тарілки, чашки, ложки ви купуєте не на один день. Переїзд – це той випадок, коли найкраще позбутися битого посуду і купити новий. Також знадобляться контейнери для зберігання.

Побутова техніка

Все залежить від того, чим ви звикли користуватися. Це може бути мультиварка, хлібопічка, кухонний комбайн, міксер, блендер, кавомолка, соковитискач та інша побутова техніка.

Набір інструментів 

Необхідно мати хоча б мінімальний набір інструментів, у будь-якому випадку доведеться повісити люстру, прикрутити полицю, картину або гачки у ванну кімнату. Необхідний набір може складатися із шуруповерта або викрутки зі змінними насадками, молотка, пасатижів, гайкових ключів та невеликого запасу кріпильних елементів.

Аптечка

Аптечка повинна бути в будинку завжди. У ній повинні бути жарознижувальні, знеболювальні, антисептики, сорбент, градусник, бинт і пластир.

Очищувач повітря 

Багато хто купує в першу чергу прилади, які допомагають по дому. Але робити це потрібно з обережністю, тому що ви не знаєте, яка температура і вологість у вас вдома в різну пору року. Розумною покупкою стане очисник повітря, він здатний очистити повітря від різних мікроорганізмів, пилу та неприємних запахів. А деякі моделі навіть мають функцію іонізації повітря.

Compare Listings