We found 0 results. View results
Your search results

Що потрібно знати при виборі меблів: корисні поради

20.11.2023

При покупці нової квартири або просто після ремонту, потрібно подбати про меблі, а купувати нові не всім по кишені. У цьому випадку можна відреставрувати старі меблі, якщо вони у вас є, або купити уживані. При цьому можна отримати відмінний результат і обійдеться це значно дешевше.

У цій статті ми розповімо вам, що потрібно знати при виборі меблів, що були у використанні, щоб вона прослужила вам ще дуже довго.

Допустимо, ви знайшли на барахолці (або вам дістався від бабусі) стару шафу або комод, який на ваш погляд чудово впишеться в інтер’єр вашої квартири, але він має ряд дефектів. У цьому випадку можна зробити таке:

  • Декупаж 

Очистіть пошкоджену поверхню від старого зношеного покриття, пофарбуйте її світлою фарбою, потім приклейте вирізані шматки шпалер, серветок або паперу. Після цього розкрийте все це лаком чи кількома шарами клею ПВА. Використовуйте екологічні лаки та фарби, що не виділяють різких запахів. До меблів з ДСП потрібно поставитися дуже уважно, не пропустіть жодної ділянки, де є пошкодження (засічки, сколи і так далі)

  • Оббивка 

У випадку з м’якими меблями (диванами, стільцями, кріслами тощо), її можна обтягнути новою тканиною.Це зробити не так просто без відповідної вправності, тому краще звернутися за допомогою до фахівця.

Перед тим як купити меблі, обов’язково зробіть виміри і тільки після цього робіть покупки. Інакше, куплений вами диван, просто виявиться марним. Майте на увазі, що товари з категорії “second hand”, як правило, обміну та поверненню не підлягають.

Також, за наявності розмірів, ви можете залишити заявку в магазині, складі або на сайті в інтернеті, що займається розпродажем уживаних меблів. Вас зможуть повідомити під час вступу відповідного вам екземпляра.

Слід також згадати про варіант покупки меблів з аукціону. Ціна на такі меблі, швидше за все, буде трохи вищою, ніж в інтернеті. Але і якість у цьому випадку перевіряється фахівцями та знижується ризик отримати відвертий неліквід.

Підходячи до купівлі уживаних меблів творчо, ви зможете створити затишну та оригінальну обстановку у вашому будинку, заощадивши при цьому чималі гроші.

 

Compare Listings