We found 0 results. View results
Your search results

Як облаштувати ванну кімнату: що популярно в 2020 році.

20.11.2023

Щоранку починається з ванної кімнати, зовнішній вигляд якої може задати настрій на весь день. Які стилі популярні у 2020 році та як правильно облаштувати ванну кімнату?

Модні варіанти дизайну у 2020 році

Мінімалізм
Головним трендом вже кілька років залишається мінімалізм, у моді простота та лаконічність. Цей стиль є найкомфортнішим. Дизайнери радять обирати природні відтінки. Для ванної кімнати підійдуть такі кольори, як білий, маслянистий, сірий та чорний. Такі відтінки створюють гармонію.

Скандинавський стиль
Цей стиль також лаконічний та простий, у стилі часто використовують деревину, кераміку, камінь, мідь та латунь. У ванній кімнаті повинно бути багато природного світла, тому в такій кімнаті має бути вікно. Що стосується квітів, тут переважають лише білий та сірий. Також підійдуть світлі відтінки. Найчастіше останнім часом дизайнери використовують чорно-білий варіант.

Лофт
Цей стиль створено для експериментів. Він був популярний для кімнат, але в 2020 році став трендом для і ванних кімнат. Головна ідея – щоб ваша кімната нагадувала горище. Неприкриті балки, голий бетон на стінах та необроблені дроти – це все характеризує лофт. Переважаючі відтінки завжди темні.
Що стосується вибору меблів у ванну кімнату, експерти радять купувати меблі з таких матеріалів як:

  •  МДФ;
  •  комбінація МДФ (фасади) та ВДСП (корпусу);
  •  натуральне дерево (ясен, дуб, венге) або моделі, оброблені шпоном;
  •  пластик або скло.

Найгірший варіант меблів для ванної кімнати – моделі, які встановлюються просто на дно, або з ніжками, нижче 5 см. Прибрати під такими меблями неможливо, ще й вода постійно потраплятиме, в результаті такі меблі роздмухуються від надлишку вологи і деформуються. Хорошим варіантом для компактного санвузла вважаються підвісні меблі, які кріпляться до стіни. Такі моделі візуально збільшують простір та досить місткі.
Плануючи облаштування ванної кімнати, важливо пам’ятати про її особливе призначення. Її оформлення має викликати відчуття комфорту та затишку, і одночасно бути практичним та індивідуально спланованим.

Compare Listings