We found 0 results. View results
Your search results

Що входить у must-have найманого житла?

20.11.2023

На ринку оренди нерухомості велика кількість пропозицій, і орендарі не стануть заїжджати в перший варіант. Що найголовніше для орендаря квартири? Спробуємо розібратися у цій статті.

Ціна та розташування
Для деяких орендарів ціна є головним фактором при виборі квартири, тому правильна ціна – це запорука того, що квартиру винаймуть за короткий термін. Також важливе розташування квартири. Найчастіше винаймають квартири працюючі люди або студенти, тому хороша транспортна розв’язка завжди буде великим плюсом, як і розвинена інфраструктура. Магазини, ресторани та поліклініки стануть ще однією перевагою перед іншими варіантами.

Що має бути в орендованій квартирі?
Більшість квартиронаймачів вважають умови проживання одним із головних факторів. Люди віддають перевагу житлу з пральною машинкою, холодильником та іншими побутовими приладами. Кондиціонер та посудомийна машина значно спростять проживання квартиронаймачеві, але не належать до обов’язкових вимог.
Перед здаванням важливо провести косметичний ремонт, виконати генеральне прибирання, перевірте справність сантехніки. Готовність квартири до заселення має великий вплив як на суму орендної плати, а й у подальше ставлення орендаря до майна, що він використовує. Також важливим фактором при виборі нерухомості буде безпека. Найбільшим попитом користуються квартири у спокійних районах та закритих житлових комплексах.
Що стосується наявності меблів, у цьому питанні вимоги орендарів різняться залежно від класу житла, загальної площі, кількості кімнат та індивідуальних умов. Квартира має бути хоча б мінімально обставлена.

Адекватна поведінка власника
Будь-який орендар хоче винаймати житло у адекватного власника, який не вриватиметься без попередження або коли нікого не буде вдома. Орендарі не витрачатимуть час на перегляд квартир, у яких немає нормальних умов життя.

Compare Listings