We found 0 results. View results
Your search results

Як правильно дезінфікувати будинок в умовах пандемії

20.11.2023

У зв’язку з пандемією коронавірусу особиста гігієна стає більшою, ніж особистою. Протягом дня всі торкаються величезної кількості поверхонь. Саме заражені поверхні містять у собі великий ризик зараження. Звичайно, заразитися набагато простіше від людини, але зайва обережність не завадить.
Фахівці радять дезінфікувати всі поверхні, яких ви часто торкаєтеся: стіл, стільці, дверні ручки, вимикачі світла, столи, туалети, раковини. Під час дезінфекції необхідно скористатися одноразовими рукавичками. Якщо ви використовуєте багаторазові рукавички, ці рукавички повинні використовуватися тільки для дезінфекції кімнати від коронавірусу і ні для чого більше.
Дезінфікувати поверхні, яких часто торкаємося руками, рекомендується щодня. Можна постаратися робити це хоча б раз на два дні дезінфікуючим розчином або теплою водою з милом.
Для миття необхідно використовувати миючий засіб або мило та воду. Можна приготувати дезінфікуючий засіб, змішавши: 5 столових ложок (⅓ чашки) хлорки на 4 літри води або 4 чайні ложки на 1 літр.
Також фахівці вважають, що дезінфекція краще допомагає лише після ретельного збирання. Немає сенсу протирати брудні поверхні дезінфікуючим засобом, тому що навіть шар дезінфекції не змиє бруд.
Не варто забувати про чайники, кавоварки, дверні та віконні ручки, пульти, ручки та кнопки кухонних приладів, та інші предмети частого використання.

Compare Listings