We found 0 results. View results
Your search results

Обласна офтальмологічна лікарня у Миколаєві

КНП «Обласна офтальмологічна лікарня» – державний медичний центр, який надає офтальмологічну допомогу населенню Миколаївської області. В Україні таких центрів налічується всього п’ять і всі вони знаходяться в містах мільйонниках, у всіх інших обласних центрах є лише офтальмологічні відділення.

Трохи про створення медичного центру

У народі обласну офтальмологічну називають просто: «очна лікарня». Створена вона була ще в 1937 році, як обласний трахоматозний диспансер, а в 1961 він був перейменований в Обласний офтальмологічний диспансер. Корпус медичного закладу, який зараз знаходиться на вулиці Театральній (Васляєва), був зданий в експлуатацію в 1976 році. З того часу медичний заклад прийняв велику кількість пацієнтів.

Обласна офтальмологічна лікарня зараз 

Вилікувати захворювання очей та не допустити можливу сліпоту мешканцям Миколаївської області допомагають професіонали своєї справи – медики обласної офтальмологічної лікарні. Тут працює ціла мережа спеціалізованих відділень: амбулаторне консультативно-поліклінічне відділення з денним стаціонаром, дитяче відділення, І та ІІ мікрохірургічне відділення.Останнім часом лікарня перейшла на виконання мікрохірургічних операцій різного ступеня складності.

У медичному центрі також працює методичний, консультативний, травматологічний центр, де проходять практику майбутні лікарі-офтальмологи та медсестри. Поліклініку зараз очолює –  Рилькова Красимира Анатоліївна. У закладі працюють 30 лікарів, 20 з яких мають вищу кваліфікаційну категорію.

Compare Listings