We found 0 results. View results
Your search results

Купівля будинку: важливі нюанси

20.11.2023

Купівля будинку куди складніше покупки квартири. Припустимо, ви вже зважилися стати власником будинку, зважили всі за і проти, оцінили свої сили та фінансові можливості. Зараз залишається найвідповідальніший етап – вибір будинку.

Отже, на що важливо звернути увагу при виборі будинку: 

  1. Розташування будинку. Оцініть місце, де знаходиться будинок. Чи поруч транспортна розв’язка, якщо це важливо. Є люди, які хочуть жити подалі від шуму, але якщо в сім’ї є діти, то важлива наявність школи чи садочка. Важливим моментом є наявність асфальтового або іншого покриття, під’їзної дороги. Оцініть інфраструктуру району, наявність соціальних об’єктів. Всі деталі мають велике значення для комфортного життя.
  2. Планування. Перед покупкою будинку важливо визначиться з кількістю кімнат. Подумайте, чи буде вам комфортно жити в цьому будинку. Також важливий стан підвалу та горища. Вони мають бути сухими. Перед покупкою будинку перевірте стан підсобних приміщень, так як після покупки нерухомості на вас може чекати багато сюрпризів, наприклад, різні комахи та гризуни.
  3. Потрібні комунікації. Наявність світла, води, газу, опалення та каналізації – життєво необхідні речі. Рекомендується перевірити цілісність усіх труб.Крім цього мають бути надані документи про погодження та опис технічних умов. Якість електропроводки та стабільність напруги в будинку дозволить зберегти всю техніку у справності.
  4. Матеріали, з яких побудовано будинок. Якщо матеріали неякісні, то це може створити незручності і нашкодити здоров’ю. Фундамент будинку має бути міцним і не кришиться, стіни мають бути рівними. Покрівля повинна бути виготовлена ​​із міцних матеріалів та знаходиться в хорошому стані.
  5. Земельна ділянка. Розмір земельної ділянки повинен співпадати з параметрами, зазначеними в технічній документації. Якщо говорити про форму ділянки, найкращим варіантом є прямокутник. Подумайте чи потрібна вам ділянка такого розміру і що ви хочете на ньому розташувати.

АН “Оксаген” представляє велику кількість варіантів, для тих, хто зважився купити будинок у Миколаєві чи області. Ріелтори запропонують вам відповідний варіант за всіма параметрами. Звертайтесь, завжди раді допомогти!

Compare Listings