We found 0 results. View results
Your search results

Що робити, якщо будинок не продається

17.11.2023

Буває, що нерухомість роками знаходиться на продажі. Це дуже розчаровує власників нерухомості. Запитань “чому це відбувається” дуже багато. Спробуємо розібратися, чому ваш будинок довго не продається. На думку ріелторів безнадійного продажу не існує і угоду купівлі-продажу можна оформити швидше, якщо правильно все організувати.

Ціна будинку 

Ціна нерухомості, як правило, викликає найбільше розбіжність між продавцем і покупцем. Власнику потрібно знати, скільки насправді коштує його будинок. Будинок куплять тільки за тією ціною, скільки він коштує, а не за тією, яку ви мрієте або хочете отримати. Перед продажем потрібно ретельно вивчити ринок нерухомості. Тільки після того, як ви проаналізуєте ціни на такі об’єкти, можна встановлювати ціну. Якщо вам потрібно терміново продати будинок, ціну необхідно знизити. Це визначить, наскільки часто вам будуть дзвонити.

Сезонність 

Як відомо, ринок нерухомості залежить від сезонності. Якщо ваш будинок знаходиться за містом, то краще його продавати у весняно-літній період. Поганий попит на будинки спостерігається взимку. Але, якщо ваш будинок знаходиться в межах міста або відноситься до елітної нерухомості – то сезонність у такому разі не має значення. Наявність комунікацій збільшує шанси на продаж, а також збільшує ціну самого будинку.

Зовнішній вигляд будинку та ділянки 

Багато фахівців кажуть, що немає жодного сенсу робити дорогий ремонт.Але якщо проаналізувати з погляду покупця, то будинок має виглядати житловим, акуратним, добре освітленим. Також він має бути максимально деперсоніфікованим. Потенційний покупець має відчути себе господарем будинку. Заберіть весь мотлох, перевірте всі доріжки та підходи до будинку, посадіть квіти, виправте зламану плитку тощо. Всі ці прості і невитратні методи допоможуть створити приємне враження, а також підняти шанси на вдалий продаж.
Звичайно, без усіх документів неможливо провести угоду. Усі документи мають бути готові ще до продажу. Покупець не чекатиме, поки ви будете впорядковувати їх.

Які документи потрібні для продажу будинку та земельної ділянки розповість ця стаття. https:// oksagen.ua/blog/kak-udachno-prodat-uchastok-s-domom/

Допомога спеціаліста 

Якщо у вас немає досвіду в процесі продажу житла, наявність ріелтора з нерухомості на вашому боці забезпечує швидкий продаж будинку. Ріелтор добре знає ринок і зможе визначити за скільки реально продати вашу нерухомість. Фахівець допоможе підготувати всі необхідні документи та проведе вдалу угоду. Спілкуйтесь в АН “Оксаген”, бережіть свої заощадження, час та нерви!

Compare Listings