We found 0 results. View results
Your search results

Переваги купівлі квартири на вторинному ринку у 2020 році

20.11.2023

2020 року експерти прогнозують зростання інтересу покупців із доларовими заощадженнями до вторинного ринку — через ціноутворення у валюті. Попитом матимуть однокімнатні квартири. Три- і багатокімнатні квартири менше користуватимуться попитом, через що ціни на такі квартири будуть просідати швидше.
У статті розглянемо переваги купівлі квартири на вторинному ринку.

Немає ризиків інвестування
Квартири на вторинному ринку залучають покупців меншими ризиками, порівняно з придбанням житла в новобудові. Право користування житлом виникає у момент купівлі та реєстрації у нотаріуса.

Можливість відразу заселиться
Як тільки угода оформлена, ви можете святкувати новосілля, починати ремонт та обживати своє гніздечко.

Цінове питання
Звичайно, купивши житло на початкових стадіях будівництва можна добре заощадити, але не завжди це виправдано, якщо необхідно знімати житло, платити за оренду. За кілька років, а саме стільки мине від етапу котловану до введення в експлуатацію, виходить досить пристойна сума.

Косметичний ремонт
Знайти квартиру з ремонтом, який усім сподобатися непросто, але на “вторинці” можна обійтися косметичним ремонтом, що набагато дешевше, ніж капітальний ремонт.

Інфраструктура
Багато в чому переваги “вторинки” залежать від розташування житла та наявності інфраструктури. Житлові райони мають розвинену інфраструктуру: маркети, садки, школи, лікарні і т.д.Новобудови на вторинному ринку
На вторинному ринку продаються квартири у нещодавно збудованих будинках. Вони мають переваги як новобудов, так і “вторинки”.

Інші переваги
У багатьох цегляних будинках набагато якісніша звукоізоляція в квартирах та теплопровідність зовнішніх стін порівняно з багатьма новими будинками. Також у зоні забудови переважає помірна кількість мешканців, сплановані міждворові простори. Є можливість паркування, якщо не у себе у дворі, то на загальному паркуванні, що охороняється.
Покупець квартири на вторинному ринку має великий вибір варіантів придбання житла і може враховувати більшу кількість факторів і своїх переваг. Якщо ви плануєте купити квартиру на вторинному ринку нерухомості, фахівці АН «Оксаген» допоможуть вам знайти ідеальне житло та забезпечать юридичну безпеку покупки!

Compare Listings