We found 0 results. View results
Your search results

Будинок на проспекті Миру, 66

Проспект Миру у Миколаєві є важливою міською магістраллю. Він бере свій початок від Богоявленського проспекту і закінчується головним залізничним вокзалом. 1950 року почалася його основна забудова. Після Великої Вітчизняної війни багато радянських років називали свої проспекти проспектами Миру, щоб увічнити слово “світ”.
Тут в основному реалізовані проекти 9- та 12-поверхових будинків. Будинок за адресою Миру, 66 знаходиться в центрі проспекту, що описується, і має вдалу локацію. Радом є групи будинків тієї ж серії. Будівля була побудована в 1976 році. Тут представлені двокімнатні (22) та трикімнатні квартири (52). У будинку проведено всі необхідні комунікації: центральне опалення, водопровід, газопостачання, каналізація, а також є ліфт.

Купити квартиру в цьому будинку можна за доступною ціною, при цьому ви отримаєте все для необхідне для комфортного життя. Спокійний спальний район на проспекті Миру добре підійде для сімей з дітьми. Забудова тут доповнена школами, дитячими, садами, магазинами та іншими необхідними об’єктами соціально-культурного значення. Неподалік розташований ринок “Колос”, куди жителі району вирушають за покупками. Ще одним плюсом є відмінна транспортна розв’язка – від проспекту Миру можна легко дістатися до будь-якої точки міста Миколаєва.Квартири тут мають попит у покупців через відмінну локацію і всю необхідну інфраструктуру.

Той, хто хоче стати власником власного житла у спокійному районі міста Миколаєва, може ознайомитися з пропозиціями на сайті агентства нерухомості “Оксаген” та зробити гідний вибір!

Характеристика Багатоповерхових Будинків

      1. Назва вулиці проспект Миру 
    2. Номер будинку  66
      3. Рік побудови  1976
    4. Кількість 1 к.кв в будинку  
    5. Кількості 2 к.кв в будинку  20
    6. Кількість 3 к.кв в будинку  52
    7. Кількість 4 к.кв в будинку 
    8. Загальна Площа 1 к.кв у будинку м2     від _____ до _____
    9. Загальна Площа 2 к.кв в будинку м2   від __42.2___ до __50___
    10. Загальна Площа 3 к.кв в будинку  м2     від __58.8___ до __63.3___
    11. Загальна Площа 4 к.кв у будинку  м2   від _____ до _____
  12. Загальна Площа квартир у будинку  м2    від _3755.3____ до _____
  13. Житлова Площа квартир у будинку  м2   від _2569.5___

Compare Listings