We found 0 results. View results
Your search results

Міська лікарня №3 у Миколаєві

Медична галузь Миколаєва представлена ​​різними лікувально-профілактичними закладами, одним із яких є міська лікарня №3.

Історія створення 

Влада міста та профспілка суднобудівної промисловості переконала міністерство суднобудування Радянського Союзу побудувати в Миколаєві ще одну лікарню. На той час місто Ленінград також претендувало на будівництво нової лікарні, але все ж таки було вирішено відкрити нову лікарню саме в нашому місті.
Лікувальний заклад відкрив свої двері в 1988 році. Це була остання лікарня, створена у місті за типовим проектом радянського періоду. Першим запрацював терапевтичний корпус лікарні, через рік запустили хірургічне відділення та лікарня вже почала працювати на повну потужність. Очолив лікарню заслужений лікар України Гунченко Василь Кузьмич, за час своєї роботи він зробив усе можливе, щоб забезпечити лікарню всім необхідним обладнанням та зробити лікування для хворих комфортнішим.

Лікарня №3 – сучасний медичний заклад 

У 1997 році заступив на посаду головного лікаря – Чеботарьов Олександр Петрович, відмінний хірург, ефективний керівник і господарник. 2001 року він отримав нагороду в номінації “Охорона здоров’я”.
Хірургічне відділення міської лікарні №3 є серйозним та кваліфікованим підрозділом у хірургічній службі, у відділенні працює 5 хірургів, які щорічно виконують понад 800 складних операцій. У лікарні №3 працюють професіонали своєї справи, серед лікарів – 2 кандидати медичних наук . Лікарі лікарні постійно вдосконалюють свої знання та беруть участь в українських та зарубіжних конференціях.

У медичному закладі працює філія кафедри післядипломної підготовки лікарів-інтернів Одеського державного медичного університету.

Compare Listings