We found 0 results. View results
Your search results

Як швидко здати квартиру в оренду: корисні поради

20.11.2023

Власники, які здають квартири в оренду, з власного досвіду знають, як нелегко буває це зробити самостійно. Тому найкращим варіантом стане звернення до досвідченого ріелтора. Він проведе моніторинг ринку, зробить якісні фото, напише оголошення та розмістить оголошення на необхідних порталах з оренди житла, складе договір оренди з огляду на інтереси власника.
Щоб здати квартиру швидко, необхідно ще враховувати такі нюанси.

Хто має бути потенційним клієнтом 

Орендодавцю необхідно визначитися, хто може зацікавитися його житлом. Це можуть бути студенти, самотні люди, сім’ї без дітей, іноземці чи керівники вищої ланки.
Для студентів має значення ціна, планування квартири має бути відкритою, а ремонт може бути бюджетним. Для молодих сімей підходить житло найчастіше у новому будинку, з гарною транспортною розв’язкою, сучасним ремонтом, повноцінною спальнею.

Іноземці або керівники вищої ланки часто вибирають житло в центрі міста, в новому сучасному будинку, з хорошим ремонтом та побутовою технікою, бажано з паркуванням для авто.

Надайте квартирі товарний вигляд

Важливо розуміти, хто потенційний орендар. Немає сенсу в квартирі економ класу робити ремонт рівня бізнес, сподіваючись, що її можна буде здати за вищою ціною.
Все ж квартира повинна виглядати презентабельно, необхідно зробити косметичний ремонт, використовуючи універсальні рішення та використовуючи нейтральні тони. Чиста та акуратна квартира знайде своїх мешканців набагато швидше.

Також для вдалої здачі потрібно: 

– зробити генеральне прибирання;

– квартира повинна бути світлою;

– позбавитися від мотлоху;

– вимити вікна та дзеркала;

– кухня та ванна кімната повинні справляти хороше враження.
Якщо ж йдеться про квартиру вищого класу, то бажано привести її в повний порядок. Таким чином ви підвищите її статусність і зможете знайти потрібних мешканців.
Існують деякі хитрощі, які справляють враження на клієнта. Це запах свіжої кави або випічки, яскраві акценти допоможуть запам’ятатися клієнту, меблі повинні бути вільними від зайвих предметів.

Найнадійніший спосіб здачі житла – через агентство нерухомості. Звернувшись до АН “Оксаген”, значно прискориться процес пошуку наймача, будуть надані рекомендації щодо вартості, також агентство погодить договір оренди та проконтролює правильність його оформлення. Звернення до агентства нерухомості – це страховка від шахрайства.

Compare Listings