We found 0 results. View results
Your search results

Переваги купівлі квартири влітку

20.11.2023

На ринку нерухомості літо вважається сезоном затишшя. Багато хто їде з міста, починається сезон відпусток. Багато покупців відкладають усі свої справи осені. Але для тих, хто все-таки зважився на покупку житла в літній сезон, є добрі шанси знайти потрібну квартиру за вигідною ціною. Також для покупців літній сезон – це чудовий час оцінити свої можливості, оформити кредит чи накопичити необхідну суму.

Акції та знижки 

Літо – гарний час купити квартиру в новому будинку. Забудовники намагаються збільшити продажі та застосовують різні акції та знижки. Також часто пропонують в цей час додаткові приміщення – комору або техприміщення.
Що стосується ситуації на вторинному ринку, з продавцем можна домовитися про хорошу знижку.

Перегляди стають зручнішими

Через тривалий світловий день подивитися квартиру можна буде і у вечірній час. При цьому природного світла достатньо, щоб побачити всі переваги та недоліки приміщення, які часто приховує штучне освітлення. Також влітку покупців менше, є час зібрати всі необхідні документи, які потрібні для розстрочення чи іпотеки. Для покупців, які ще повністю не визначилися у своїх бажаннях та уподобаннях, є можливість подумати та подивитися більше варіантів. Цим можна повною мірою оцінити вид з вікна.Зрозуміти взимку, наскільки зеленими будуть околиці, дуже важко.

Переїзд без суєти

Переїжджати в нову квартиру влітку простіше, місто менш завантажене. Простіше переїжджати влітку та сім’ям з дітьми. Не потрібно забирати дитину зі школи або саду посередині навчального року. У літній період дітей можна буде відправити в табір або до бабусь і дідусів і переїхати без суєти.

Оцінка вологості 

Підвищену вологість у будинку простіше оцінити влітку. Якщо в під’їзді є вогкість, вона буде накопичуватися і в квартирі, піднімаючись по вентиляції. Взимку визначити ступінь вологості буде складніше через опалення, яке робить повітря сушішим.

Чудовий час для ремонту 

Ремонтні роботи найчастіше проводять влітку. У теплий період поверхні та суміші сохнуть швидше, довгий світловий день забезпечує гарне освітлення в приміщеннях, а запах будматеріалів швидше вивітрюється.
Існують і певні мінуси в купівлі квартири влітку. Прийде можливо відмовитися від відпустки і витратити час на перегляд та оформлення угоди. Також у цей період може бути не так багато пропозицій на ринку нерухомості.

Все ж літо – гарний час для покупки будинку або квартири. Через невелику кількість покупців влітку продавці охочіше йдуть на торг. Але в будь-якому випадку, не варто здійснювати покупку без професійної перевірки документів ріелтором.

Звернувшись в АН “Оксаген” ви точно знайдете ідеальне житло для себе та вашої родини!

Compare Listings