We found 0 results. View results
Your search results

Як заощадити на покупці житла перед Новим роком

21.11.2023

Перед Новим роком оголошення про знижки можна побачити усюди. Без сумніву, будь-яка акція – це маркетинговий хід, вигідний для продавця, але й покупець також може заощадити. Особливо якщо це покупка квартири. Фахівці ринку нерухомості радять, якщо ви вже обрали конкретну квартиру, то новорічні акції – це реальний спосіб заощадити. Новосілля під Новий рік також подвійне свято. Ключі від нової квартири – це чудова прикраса для новорічної ялинки.
Придбання житла у святковий сезон має цілком реальні плюси. Найпривабливіше – це новорічні акції від забудовників. Вони стартують ще у листопаді. Щоб компенсувати «мертвий сезон» багато забудовників виявляють щедрість та винахідливість, щоб збільшити купівельний попит на Новий рік та Різдвяні свята.
У період новорічних розпродажів деякі компанії знижують ціни на 10-15% навіть у успішних проектах. Часто знижуються ціни на квартири з великою площею. Забудовники залучають клієнтів також різними акціями: це може бути безкоштовне оздоблення квартири, дорогий ремонт за ціною «економ», комори, додаткові метри та інші пропозиції.
Деякі компанії можуть пропонувати низку бонусів або подарунків. Ще один бонус, який можуть запропонувати забудовники – це вигідні умови іпотеки. У святкових акціях беруть участь і самі банки, і забудовники, які уклали партнерські програми. Умови можуть бути різними від зниження суми початкового внеску до скасування будь-яких комісій. Але перш за все, звичайно, необхідно прочитати умови договору, щоб переконатися в економії.
Експерти попереджають уважно ставитись до неправдоподібно великих знижок. Можливо, вашу увагу намагаються відвернути від проблем об’єкта. Слід вивчити всі папери та договори та проконсультуватися з юристом.

Compare Listings