We found 0 results. View results
Your search results

Як прикрасити будинок до Нового року

21.11.2023

Щороку перед настанням різдвяних та новорічних свят люди у всьому світі намагаються перетворити свої будинки, деякі навіть роблять ремонти. Ремонт справа не з дешевих, а ось новорічні прикраси, особливо зроблені власноруч, під силу практично кожному. У цій статті ми представимо до вашої уваги кілька популярних ідей для святкового декору, які можна відтворити своїми руками.

Різдвяний вінок
Традиція прикрашати гарним вінком вхідні двері були введені в ужиток далекого 1839 року гамбурзьким лютеранським теологом Йоганном Хінріхом Віхерном. Він прикрасив перед різдвом свої двері, змайструвавши вінок із старого дерев’яного колеса. З того часу ця традиція стала набирати популярності в Європі і зараз важко уявити Новий рік та Різдво без цієї прикраси. В Україні різдвяні вінки також щороку стають невід’ємним атрибутом цих свят. Різдвяний вінок можна купити в магазині (його ціна коливається в межах 200-500 гривень), а можна виготовити самостійно, це зовсім нескладно, особливо в епоху інтернету, коли в мережі можна знайти будь-яке відео.

Гірлянди у пляшці
Ще один важливий атрибут Нового року – гірлянди. Просто розвішування гірлянд по кімнаті вже вважають банальним, можна помістити гірлянди у порожні скляні пляшки та розставити їх по всьому будинку. Такий декор буде набагато оригінальнішим.
Але при цьому важливо використовувати гірлянду, яка не нагрівається до високих температур. Внутрішні гірлянди можна придбати від 79 гривень.Новорічні наклейки та наклейки, малюнки на вікні
Наклейки слід використовувати на стінах, тільки якщо їх можна очистити пізніше. Купивши красиві наклейки, виділіть окрему частину в коридорі та створіть новорічну композицію. Під час новорічного декорування кімнати не забудьте про вікна та підвіконня. Зимову красу можна створити за допомогою штучного снігу та трафарету, ялинкових іграшок, сніжинок, гірлянд та свічок.

блиски
У декорі залишаються модними блискітки. Можна просто купити готові блискучі прикраси на ялинку, але якщо є натхнення, купіть кілька баночок різнокольорових блискіток і клей-спрей. Так навіть порожню пляшку можна перетворити на витвір мистецтва.
Ялинка – це, звісно, ​​символ Нового року. Але не обов’язково приносити до кімнати дерево. Екоактивісти вже давно використовують імпровізовані “ялинки”, прикрашають гілочки, створюють її з мішури, іграшок, книг, шишок і т.д.

Compare Listings