We found 0 results. View results
Your search results

Переїзд у нову квартиру – що необхідно мати на перший час?

21.11.2023

Переїзд в нову квартиру – подія радісна та довгоочікувана. Кожен хоче зробити свій особистий куточок комфортним та затишним. Але що потрібно придбати відразу, щоб не потребувати найневідповіднішого моменту?

Ремонт не можна закінчити, його можна лише зупинити
Ремонт може затягнутися на довгі місяці та переїзд може постійно відкладатися. Важливо зрозуміти, коли можна заселитися, щоб зробити ремонт вже на місці. Можна заселитися в квартиру, якщо вже вставлені вікна та двері, виконана стяжка підлоги, оштукатурені та пофарбовані стіни, є покриття для підлоги, підключені всі комунікації, встановлена ​​сантехніка.

Основні речі у нову квартиру
Про меблі та побутову техніку слід подбати заздалегідь. При покупці нерухомості часто у власників буває обмежений бюджет. І тут важливо купити багатофункціональні предмети побуту.
Спочатку замість ліжка можна купити диван. Стіл також може бути розсувним за потребою, а велику кількість стільців можна замінити складаними табуретами. Це дозволить скоротити кошти і пізніше придбати вітальню. Також для економії краще придбати шафу-купе та відмовитися від купівлі комодів.
З побутової техніки насамперед варто придбати: плиту, пральну машину, холодильник, бойлер. Wi-Fi-роутер також входить до переліку важливих приладів, але купувати його варто з оформленням договору на підключення до Інтернету.
На другий план може піти телевізор та мікрохвильова піч.

Безпека
Перед виїздом у нове житло переконайтесь у надійності вхідних дверей.Також важливо встановити на кухні датчики витоку газу, купіть вогнегасник, перевірте клапани перекриття водопровідних труб та ізоляцію електричних дротів.
Якщо ви купили квартиру на вторинному ринку, то переконайтеся, що всі мешканці сплатили всі комунальні рахунки та встановлені всі лічильники.

Предмети другого плану
В наш час існує безліч предметів, які полегшують наше життя.

Топ-5 зручних речей для дому:

  • Багатофункціональний кухонний комбайн. Може замінити більшість предметів на кухні;
  •  складна сушарка для білизни;
  •  акумуляторні батареї. Позбавлять постійного придбання звичайних батарейок;
  •  різні органайзери;
  •  зарядний пристрій із перехідниками, а також зарядник на сонячній батареї.

Переїзд – стомлююче заняття, головний спокій та максимальна підготовленість, тоді він справді зможе стати початком чогось нового у вашому житті.

Compare Listings