We found 0 results. View results
Your search results

Які квартири краще купувати у 2020 році?

20.11.2023

Не все житло може швидко окупитися та приносити високий дохід. Є деякі об’єкти, які постійно дешевшають та менш привабливі. Деякі аналітики вважають, що нерухомість – це найкращий варіант для тих, хто хоче вкласти гроші у 2020 році.
За словами фахівців ринку нерухомості, квартири у «хрущовках» за останні кілька років подешевшали на 15-20%. Квартири в старих будинках поступово знецінюватимуться, тому експерти рекомендують інвестувати в нові будинки. Найбільш популярними є багатофункціональні комплекси, в яких є хороша інфраструктура. Саме такі комплекси і залучають 80% всього попиту. Ціни на них вищі на 10-20%, ніж на звичайне житло, і такі об’єкти мають високу ліквідність.
Також експерти радять купувати у 2020 році однокімнатні квартири, на них попит серед орендарів особливо високий, якщо квартира купується для оренди.
Якщо говорити про характеристики квартир, які вигідні щодо інвестування, це не дуже великі за площею квартири. Найпопулярніші це 1 кімнатні квартири площею 35-45 кв. м. із функціональними плануваннями. Такі квартири добре надалі перепродати чи здавати в оренду.
Для покупців важлива транспортна зручність, наявність соціальних та інших об’єктів. Квартира в новому ЖК цінуватиметься дорого і довго, незважаючи на появу нових проектів.
Якщо говорити про комерційну нерухомість, то це завжди вигідний спосіб інвестувати кошти. Якщо приміщення знаходиться в хорошому місці, то окупиться воно швидко або приноситиме хороший дохід. Якщо ви плануєте інвестувати у комерційне приміщення, експерти радять звернути увагу на кліматичну систему, встановлену у приміщенні. Важливо створити комфорт усередині приміщення цілий рік та за рахунок своєї надійності та енергоефективності знизити експлуатаційні витрати.
Що стосується бюджету інвестування в нерухомість у 2020 році, все відштовхується від характеристик самої квартири та житлового комплексу.

Compare Listings