We found 0 results. View results
Your search results

Які речі допоможуть зробити квартиру безпечнішою

20.11.2023

Будинок, у якому ми живемо, має бути безпечною зоною. Багато хто намагається в першу чергу зробити свій будинок або квартиру красивою та комфортною, але також важливо не забувати і про безпеку.
Про що не можна забувати під час ремонту?

Датчики диму
Датчики диму повинні бути у кожній спальні, у коридорі та на кухні. Система попереджає про пожежу, у надзвичайній ситуації вона може врятувати життя або мінімізувати пошкодження квартири від пожежі. Фахівці зазначають, що краще вибирати датчики, у яких розгалужена система оповіщення.

Розетки з автоматичними шторками
Особливо актуальними є такі розетки, якщо є маленька дитина. Коли в таку розетку нічого не включено, вона надійно закрита шторкою, і всередину не потрапляє волога та пил, що зменшує ризик випадкового займання. Також, якщо дозволяють фінанси, можна встановити розумні розетки з дистанційним керуванням. Вони можуть створити ефект присутності в порожньому будинку, що відлякає злодіїв.

Відеодомофон та сигналізація
Від злодіїв можна убезпечити себе за допомогою міцних дверей. Також допоможе відеодомофон із гарним оглядом та сигналізація від компанії, чия група швидкого реагування приїжджає за короткий час (три хвилини або менше).

Нековзні підлоги
Нековзне статеве покриття може бути створене на керамічній, кахельній, мармуровій та гранітній плитках. За рахунок активної взаємодії складу та поверхні підлоги, на статевій поверхні утворюється безліч мікропор, які діють як мікро-присоски.Їх рекомендують покласти як мінімум у кухні та ванній кімнаті.

Замки на вікна
Якщо у вас є дитина, поставте на вікна замки-обмежувачі: не просто обмежувачі, які можна легко забрати, а саме замки, що відкриваються ключем. Москітні сітки, обмежувач-гребінка не є надійним захистом – ставте замки та страхуйте себе.

Продуманий простір
Не захаращуйте місце, зробіть так щоб вам було комфортно пересуватися. Це важливо для безпечного та комфортного життя.

Compare Listings