We found 0 results. View results
Your search results

Мікрорайон Казарського у Миколаєві

Мікрорайон Казарського розташований в Інгульському районі міста Миколаєва. Це комфортний район із зручною транспортною розв’язкою та всією необхідною інфраструктурою.

Розвиток Казарського 

Мікрорайон був названий на честь командира бригу “Меркурій”, який стримав атаку двох турецьких кораблів у 1829 році. Пам’ятник Олександру Казарському став першим пам’ятником, спорудженим у Севастополі. На честь Казарського було названо одну з вулиць Севастополя, а в Інгульському районі ім’ям Казарського названо також провулок. Казарського Олександра Івановича поховано в Миколаєві на старому християнському цвинтарі (Миколаївському некрополі) в огорожі церкви Всіх Святих.
Даний мікрорайон почав свій розвиток у 50-х роках минулого сторіччя. До цього тут був самотній хутір Аверін. Перші будинки тут були побудовані наприкінці 50-х років, це були двох і триповерхові хрущовки, в яких не було всіх сучасних комунікацій. Тоді на Казарського був каналізації. Але вже з 80-х років район починає швидко розвиватися: тут відкривається цегельний завод, починається будівництво перших багатоповерхових будинків, а також прокладається каналізація. Мікрорайон набуває сучасного вигляду: будуються магазини, промислові комплекси, з’являються різні майстерні.

Мікрорайон Казарського зараз 

Зараз це розвинений і зручний для життя район: є дитячий садок,сімейна амбулаторія, супермаркет, аптеки, різні невеликі магазини та ін. Казарського – мальовничий район, з якого відкривається гарний вид на річку з одного боку і на лісосмугу – з іншого. Найближчим часом у мікрорайоні планується відкриття нового скверу.
Купити квартиру або будинок на Казарського можна відносно недорого за миколаївськими мірками. На вторинному ринку місцевої нерухомості представлено безліч варіантів на будь-який смак та гаманець.

Compare Listings