We found 0 results. View results
Your search results

Миколаївська спеціалізована І-ІІІ ступенів школа № 22

Спеціалізована школа №22 розташована в мікрорайоні Сухий Фонтан, в одному з мальовничих та затишних куточків міста Миколаєва. Це екологічно чистий район, зона відпочинку.

Трохи історії 

Цей навчальний заклад було сформовано в 1953 році, спочатку це була звичайна загальноосвітня школа. Перший випуск відбувся 1955 року. З 1960 року школа є навчальним закладом з поглибленим вивченням англійської мови з 1 класу.
28 березня 1969 року біля школи №22 було встановлено монумент Герою Радянського Союзу, миколаївському підпільнику Віктору Олександровичу Лягіну.

З 1996 року в навчальному закладі викладають українською мовою. А з 2007-2008 вона стає повністю україномовною. Нині у школі проходять навчання близько 1500 учнів.

Школа зараз 

Миколаївська спеціалізована школа №22 з поглибленим вивченням англійської мови – це сучасний навчальний заклад у центрі міста Миколаєва. Тут навчаються 42 класи.
Крім англійської мови учні тут вивчають німецьку, як другу іноземну мову, а також американську літературу, технічний переклад, є курс для майбутніх гідів-перекладачів, країнознавство.
Протягом довгого часу учні школи беруть участь у програмах “ACCELS” і “FLЕX”, переможці їдуть до Сполучених Штатів на навчання. Вихованці тут часто стають переможцями різних олімпіад та показують високі результати з ЗНО.

У навчальному закладі є все сучасне обладнання, інтернет, предметні кабінети, 3 кабінети інформатики, технічний центр, спортивні зали, майстерні, є навіть майданчик для гри в гольф. Територія загальноосвітньої школи озеленена, є гарний шкільний парк, працює спортивний комплекс, створені куточки для відпочинку.

У школі працює кваліфікований педагогічний колектив, 106 вчителів працюють у школі, серед них 64 мають вищу кваліфіковану категорію. З 2017 року Миколаївська школа входить до 100 навчальних закладів України, в яких запроваджують та розробляють міжнародний стандарт Нової української школи.

Compare Listings