We found 0 results. View results
Your search results

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17

Загальноосвітня школа №17 розташувалася у Заводському районі Миколаєва на вулиці Крилова.

Загальна інформація 

Навчальний заклад відчинив свої двері в 1966 році. 40 вчителів працюють у цій школі, 13 з яких – вчителі вищої категорії, 6 вчителів мають звання «Відмінник освіти», 11 – звання «Старший вчитель».

У триповерховому будинку школи для учнів облаштовано 26 сучасних навчальних кабінетів, 13 з яких спеціалізовані. Є кабінет інформатики, дві спортивні зали, столярна та слюсарна майстерні, кулінарія та танцювальний клас. Початкові класи оснащені сучасними меблями, навчальним комп’ютером та музичними центрами. У школі створено куточки живої природи, є зони з іграшками та підручниками.

Цей навчальний заклад тісно співпрацює з лікувально-оздоровчим санаторієм «Південний», Миколаївським реабілітаційним центром, районним і міським будинками творчості учнів, натуралістичними центрами, клубом юних моряків, , Вищими навчальними закладами та іншими важливими соціальними установами.

У школі діти мають можливість відвідувати безкоштовні гуртки: вокальний, історико-краєзнавчий, декоративно-прикладний та інші.

Навчальний заклад також співпрацює з РБТУ Заводського району, школою №5, ДСЮШ району та міста, міським еколого-натуралістичним центром, дитячою бібліотекою-філією №6, Миколаївським клубом моряків із флотилією.

Гордістю школи №17 є музей Бойової Слави, який працює з 1980 року. Кожен бажаючий може відвідати музей та познайомиться з великими воїнами-земляками, героями 86-ї дивізії. За весь час існування музей став центром військово-патріотичного виховання у Заводському районі. З кожним роком колекція музею стає дедалі більшою: зараз тут налічується близько 660 експонатів. Поважають тут і вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, про це свідчить меморіальна дошка на честь капітана Олега Гуменюка випускника школи.


Вчителі школи №17 постійно вдосконалюють свої знання та охоче діляться ними в інтернеті та на різних порталах.

Compare Listings