We found 0 results. View results
Your search results

Чому варто винаймати квартиру через агентство нерухомості?

20.11.2023

Якщо ви шукали житло в оренду на тривалий термін в Україні, ви знаєте, що це складно не тільки через ціни, але ще й через те, що можна потрапити на шахраїв. Щоб цього не сталося, краще скористатися послугами професіоналів та звернутися до надійного агентства нерухомості. Ви позбавите себе трудомісткого процесу пошуку квартири, заощадите час і захистите себе від шахраїв. Звісно, ​​за послуги агентства нерухомості доведеться заплатити, але заощаджувати на особистій безпеці не варто.

Вигода від найму житла через рієлтора виявляється в рази більше, ніж безпосередньо від власника.

Точна ринкова вартість

Багато власників, які намагаються самостійно здати житло в оренду, не розбираються скільки може коштувати місячна рента квартири, тому і цінник можуть завищити. Ріелтор точно розуміє ринок нерухомості і знає, скільки може коштувати оренда квартири в тому чи іншому районі.

Великий вибір варіантів

Як правило, пропозицій від власників мало. Агенції нерухомості мають велику базу об’єктів і мають можливість знайти відповідний варіант саме для вас і на будь-яку суму.

Захист від шахраїв 

На ринку нерухомості можна нарватися на шахраїв. Статистика невтішна, і багато хто, хто орендує квартиру, особливо вперше, віддають гроші пройдисвітам. Надійна ріелторська агенція забезпечує повну безпеку угоди.Таким чином ви забезпечите гарантоване збереження грошей, особисту безпеку, хорошу перспективу майбутнього проживання в сприятливих умовах.

Оперативність роботи 

Важливим фактором, що запрошує до співпраці з агентством, є оперативність його роботи та різноманітність запропонованих варіантів. В інтернеті також можна знайти варіанти, ніхто не гарантує, що вони будуть реальними. Фото можуть сильно відрізнятися. В результаті ви можете втратити багато часу та не вирішите житлове питання.

Коли вигідна оренда від власника 

Оренда від власника може бути вигідна тільки в одному випадку – якщо ви добре знаєте орендодавця і вас повністю влаштовує його варіант. У цьому випадку можна розраховувати на хорошу ціну і на мирне вирішення конфліктів у разі їх виникнення.

Перекладаючи пошук квартири «на плечі» агентства нерухомості, ви позбавите себе від зайвого клопоту і аферистів на ринку нерухомості. І головне – знайдете багато варіантів за короткий час.

Compare Listings