We found 0 results. View results
Your search results

Чому в передмісті жити добре

16.11.2023

Пандемія коронавірусу перевернула світ, і, схоже, відступати поки не збирається. Зміни торкнулися ринку нерухомості України: у великих містах зріс попит на заміські будинки. Зараз багато покупців замислюються купити квартиру в житловому комплексі в межах міста або будинок за містом. І все більше українців вбачають у другому варіанті більше плюсів. За оцінками аналітиків, навесні-літом 2020 року попит на заміську нерухомість значно зріс, а оренда на приватні будинки і дачі зросла в 3-5 разів. Така тенденція продовжується і цього року.
Заміські будинки приваблюють затишною територією поблизу природи, розвиненою інфраструктурою і так далі. Але все ж таки знайти будинок своєї мрії не так просто, як і накопичити на нього гроші. Щоб уникнути багатьох проблем і втрати часу, звертайтеся до АН “Оксаген”. Наші клієнти завжди отримує кваліфіковану допомогу у пошуку заміського житла. Фахівці з нерухомості підберуть будинок мрії, який буде відповідати всім вашим вимогам.

ТОП-5  причин, чому варто купити житло в передмісті

  1. Вартість. Для багатьох покупців вартість житла, якщо не єдиний, вирішальний фактор. Житло у передмісті коштує на порядок дешевше, ніж у місті. Відповідно можна вибрати найкращий варіант за менші гроші.
  2. Екологія. Важлива причина чому мешканці міста хочуть переїхати до сільської місцевості – природи, лісу чи річки, тут завжди можна знайти чим зайнятися. Екологічна ситуація у містах стає дедалі сумнішою, тому люди хочуть жити у передмісті, насолоджуючись тишею та видами природи.
  3. Локація. Поняття передмістя часто розмите. Це може бути не лише населений пункт, що знаходиться за десятки кілометрів від міста. Наприклад, село Полігон у Миколаївській області знаходиться лише за 7 кілометрів до міста. Незважаючи на незначну відстань, ціни на будинки та квартири тут нижчі, ніж у Миколаєві.
  4. Інфраструктура. Перебираючись до передмістя, людина не хоче відмовлятися від усіх благ цивілізації. Тому важливо, щоб тут були медичні та загальноосвітні заклади, різні магазини, супермаркети та інше. Найчастіше в передмісті можна знайти все для комфортного життя.
  5. Зміна поколінь. Потреби людей змінюються. Раніше до передмістя переїжджали переважно літні люди на пенсії. Але зараз молоді люди також комфортно почуваються у передмісті завдяки перевагам сучасного світу. Багато хто в наш час працює віддалено, не встаючи з дивана.Тому критерій у пошуку житла “хороша транспортна доступність”, якщо ви працюєте віддалено, не є таким важливим.

Варто також відзначити, що життя в передмісті перестало бути другосортним. Тут живуть люди як із скромним статком, як і заможні бізнесмени.

Що слід врахувати при виборі заміського будинку 

Важливі характеристики заміського будинку: 

  • місцерозташування;
  • планування будинку;
  • готовність об’єкта;
  • розвиненість інфраструктури;
  • стан доріг;
  • безпека;
  • наявність поруч зелених зон та місць для активного відпочинку;
  • вартість об’єкта.

Купівля будинку або квартири в передмісті – економічно вигідне рішення. Чим далі від міста, тим дешевша вартість житла. У містах різниця в ціні дуже суттєва.

Compare Listings