We found 0 results. View results
Your search results

Купівля квартири влітку: головні переваги

16.11.2023

Угоди з купівлі-продажу нерухомості проходять цілий рік. Є думка, що влітку найкраще купувати нове житло. Часто думки експертів щодо ринку нерухомості у цьому питанні сильно розходяться. Одні кажуть, що влітку нічого нормального не купиш і не продаси, а інші впевнені, що літо – це гарний час для купівлі або продажу житла. З одного боку, влітку відзначається серйозний дефіцит пропозицій, продажі на ринку нерухомості падають. З іншого боку, деяким людям необхідно терміново продати квартиру на вторинному ринку, і в цьому випадку можна отримати хорошу знижку “за терміновість”.
Розповімо в цьому матеріалі про кілька істотних переваг купівлі житла влітку.

Переваги покупки житла влітку

Знижки та акції 

Ріелтори традиційно вважають літній час “мертвим” через те, що змушені стимулювати продажі. Природно, що залучити покупців найлегше різними знижками та цікавими акціями. Багато будівельних компаній для залучення покупців у цей час запускають акції та знижки, пом’якшують умови купівлі нерухомості. Приємними бонусами може бути комора або технічне приміщення за хорошу ціну або навіть подарунок. На вторинному ринку ситуація схожа, власники нерухомості охочіше йдуть на поступки, знижуючи ціну.Деякі ріелтори кажуть, що в літні місяці можна купити квартиру дешевше, ніж на осінній період і напередодні нового року – час традиційного ажіотажу.

Вільний час для переглядів 

У літні місяці конкурентів у покупців менше. Є час все обміркувати та спокійно вибирати. Шансів, що об’єкт, що цікавить вас, буде проданий швидко, практично немає. Також тиша на ринку нерухомості допоможе тим, кому необхідно оформити іпотеку. Влітку у вас більше часу для вибору житла та для ухвалення рішення. Також у літні місяці великий світловий день та при виборі квартири ви зможете за день подивитися більше варіантів, ніж восени чи зимового часу.

Спокійний переїзд 

Серед інших плюсів купівлі житла влітку – це спокійний переїзд. Варто замислитись про купівлю житла влітку, особливо якщо є діти. У цей час батьки можуть без особливих проблем переїхати в нове житло, адаптуватися до нового району, без метушні обирати дитячий садок або школу для дитини. Також під час переїзду з однієї квартири в іншу, влітку простіше відправити дітей до бабусь, родичів чи літнього табору.

Гарний час для ремонту 

Ремонтні роботи найчастіше проводять влітку. У теплий період поверхні та суміші сохнуть швидше, є гарне освітлення, а запах будівельних матеріалів швидше вивітрюється. Перечекати ремонт можна на дачі або вирушити на відпочинок.

Літо – не найгірший час для покупки квартири. Найголовніше знайти варіант, який влаштує усі сторони. Варто відзначити, що знайти прийнятний за грошима варіант можна в будь-яку пору року. І влітку, і взимку. Якщо ви зважилися на покупку житла, не відкладайте це у довгу скриньку! А щоб купівля житла пройшла успішно і без зайвих проблем, радимо довірити всю роботу фахівцям АН «Оксаген. Наші агенти допоможуть у виборі ідеального варіанту для вас, а також забезпечать повну інформаційну підтримку на всіх етапах угоди!

Compare Listings