We found 0 results. View results
Your search results

Вручення сертифікатів про закінчення навчальних курсів в АН “Оксаген”: ми дбаємо про наших клієнтів!

16.11.2023

Сьогодні 20.04.2021 за результатами успішного екзаменаційного тестування після навчальних курсів на посаду “Консультанта з продажу нерухомості” в Агентстві нерухомості “Оксаген” було вручено сертифікати про закінчення навчальних курсів таким співробітникам як: Шпакова Ірина та Смирнова Олена.

Ми намагаємося тримати на професійному рівні підготовку наших співробітників, адже це безпосередньо залежить і відбивається на отримання якісної послуги нашим клієнтам.

У зв’язку з економічною ситуацією як у країні, так і в нашому місті, на ринку надання послуг з купівлі-продажу та оренди нерухомості, багато людей, які називають себе (професіоналами), чия діяльність пов’язана з наданням послуг на ринках нерухомості країни на сьогодні, порівняно з нотаріальними чи юридичними послугами, які є суміжними до професії ріелтора, не визнана офіційним видом діяльності.

Агентство нерухомості “Оксаген” в першу чергу навчає своїх співробітників та підтримує на потрібному рівні, щоб відповідати новим критеріям ринку нерухомості та, як кажуть, бути завжди у тренді всього нового та перспективного!

Агентство нерухомості “Оксаген” дбає як про майбутнє клієнтів, так і про своїх співробітників!

Compare Listings