We found 0 results. View results
Your search results

Містечко Полігон, Вітівський район, Миколаївська область

Селище Полігон розташоване у Вітовському районі Миколаївської області за 7 кілометрів від міста Миколаєва. Населення складає близько 2565 осіб. Полігон є науково-аграрним центром Миколаївської області. Тут розташовані: Миколаївська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту зрошуваного землеробства НААН України, Миколаївська філія, ТОВ НПА «Землероб», Фермер Центр та інші підприємства сільськогосподарського спрямування.

31 січня 1961 року тут трапилася жахлива катастрофа – зазнав катастрофи бомбардувальник ТУ-16. Загинули 5 членів екіпажу, але їхня смерть врятувала тисячі життів жителів села Полігон. Літак звалився на краю селища, саме тут встановлений меморіал пам’яті загиблим льотчикам.

Покупка будинку на Полігоні 

Нерухомість селища представлена ​​в основному приватними будинками. Тут також можна купити земельну ділянку для будівництва приватного будинку або інших комерційних цілей.

У селищі працює загальноосвітня середня школа, дитячий садок, музична школа, Будинок культури, відділення “Нової Пошти”, поштове відділення, АТС, є невеликі продуктові магазини та інші об’єкти інфраструктури. До міста Миколаїв курсує маршрутне таксі.
Купівля приватного будинку – дуже відповідальний і серйозний крок. І для того, щоб його зробити, потрібно ретельно підготуватися. Якщо ви плануєте купити будинок, заміську дачу або котедж у селищі Полігон, звертайтесь до АН “Оксаген”. Ми позбавимо вас від занепокоєнь і неприємностей і допоможемо зробити правильний вибір!

Compare Listings