We found 0 results. View results
Your search results

Царське село (“перегін”), Корабельний район

Корабельний район міста Миколаєва багатий не тільки на гарні пейзажі, а й на історію. Можливо, тут ступала нога самого Генераліссимуса Суворова, за вказівкою якого поранені солдати з Кінбурнської коси вирушали до Вітовського шпиталю. Фельдмаршал Кутузов шукав тут місце для переправи правий берег для штурму Очакова. А князь Потьомкін любив повертатися сюди ночувати після відвідин Херсона.

На території Корабельного району на “перегоні” знаходиться так зване Царське село – елітна ділянка порівняно нової приватної забудови.

У 90-ті роки земля з двох сторін від “перегону” була поділена на ділянки та передана мешканцям Корабельного району. Престижнішими вважалися ділянки, розташовані від проспекту Богоявленського до річки Південний Буг. Тут і почали масово будувати гарні особняки на початку ХХ століття. Ділянки з іншого боку проспекту не так користувалися популярністю через проблеми з підведенням комунікацій.

Інфраструктура в “Царському селі”

Жити в цій місцевості досить зручно і комфортно. Неподалік знаходиться великий торговий центр “Таврія В”, ТЦ “Мій дім”, відділення “Нової пошти”, заправка “WoG”, автосалон Volkswagen “Автогранд Миколаїв”, Вірменська Апостольська Церква «Сурб Геворг», невеликі продовольчі магазини, аптеки та інші важливі об’єкти.
Тут дуже зручно жити сім’ям з дітьми, багато зелених ділянок, де можна гуляти, дихати свіжим повітрям, зустрічатися з друзями на пікніку або просто знімати стрес біля річки.

Побудовані в “Царському селі” в основному великі особняки з гарним видом на річку, але є і компактні будиночки. Якщо ви хочете купити будинок в екологічно чистому місці і у вас є відповідний капітал, вам обов’язково варто купити будинок у “Царському селі”. Це буде недешево, але воно того варте!

Compare Listings