We found 0 results. View results
Your search results

Видові квартири: у чому їх переваги?

20.11.2023

Видова квартира вважається різновидом елітної нерухомості, яка характеризується не тільки комфортними плануваннями, сучасним та якісним оздобленням, але й особливими видовими характеристиками – це панорамний та гарний вид із вікна. Видові квартири мають безліч переваг. Звичайно, приємніше дивитися у вікно та бачити зелений парк чи історичну частину міста, храм чи річку, ніж будинки навпроти чи пустир.

Ліквідність
Видова квартири чудовий об’єкт для вкладення коштів. Вартість оренди такої квартири буде вищою, також такі квартири завжди мають попит, причому вартість такого об’єкта може зрости з часом. Забудовники швидше продають квартири, з вікон яких відкривається гарний краєвид.

Комфортне проживання
Часто елітні новобудови відрізняються своїми характеристиками не лише від звичайного житла, а й від сучасних новобудов. Такі об’єкти розташовані у зручній локації, в них виконано дороге внутрішнє та зовнішнє оздоблення будинку. Також у таких об’єктах використовують нові технології та сучасний дизайн. Розвинена інфраструктура, впорядкованість внутрішніх приміщень та прибудинкової території – все це характеризують такі новобудови.

Питання престижу
Коли мова йде про видові квартири, мається на увазі житло в престижних районах, це може бути діловий або історичний центр міста, тому що складно уявити красиві види з вікна квартири в спальному районі. Таким чином, наголошується на статусі та матеріальних можливостях власника нерухомості.Життя в центрі подій
Люди, які мешкають у видових квартирах, перебувають у центрі всіх подій. Біля таких об’єктів знаходиться все, що потрібно для дозвілля та повсякденного життя.
Видові квартири мають попит і мають високу ліквідність. Це об’єкти сучасної нерухомості, які радують не тільки комфортними плануваннями, високими стелями та якістю оздоблювальних матеріалів, а й красивим видом з вікон. Наявність видової квартири є чудовим способом наголосити на власному статусі.

Compare Listings