We found 0 results. View results
Your search results

Триває реконструкція дитячого садка «Малюк» у рамках програми «Велике будівництво»

17.11.2023

Триває програма Президента «Велике будівництво», яка має велике значення. По всій країні будуються та ремонтуються близько 100 шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів, 200 лікарень, чотири тисячі кілометрів доріг. Президент України зазначав раніше, що буде відновлено важливі інфраструктурні об’єкти, які були «заморожені».
Садик «Малятко» у с. Новоіванівка Баштанського району також ремонтується за рахунок цієї програми. Він був побудований ще 1969 року. Реконструкція потрібна для підвищення енергоефективності будівлі. Для цього фахівці ремонтують дах, використовують сонячну систему підігріву води. На даний момент фахівці вже замінили покрівлю на металевий профіль, встановили захист від блискавки, утеплили стіни мінеральною ватою, замінили вікна на металопластикові, постелена плитка.
Роботи з реконструкції дозволять створити потрібний температурний режим, захистити приміщення від різних атмосферних впливів, збільшать термін експлуатації будівлі без додаткового ремонту. Садок буде готовий до експлуатації у грудні цього року.

Compare Listings