We found 0 results. View results
Your search results

Поради щодо здавання та оренди квартир в оренду

20.11.2023

Щоб дохід від оренди квартири надходив щомісяця і без проблем, потрібно знати деякі особливості цього ринку. У наш час сучасна квартира має відповідати європейському рівню. Проще всього здати в оренду 1-2 кімнатну квартиру. Вони здаються швидше ніж 3-х, 4-х кімнатні. Розташування будинку, наявність ремонту, якість, стан та вік меблів та техніки відіграють важливу роль. Усе це враховується щодо ціни. Навіть наявність мікрохвильової печі або новішого ліжка вже впливає на вартість.

Можна здати досить швидко в оренду будь-яку квартиру, якщо вона буде запропонована за правильною ціною. Багатокімнатні квартири здаються складно. Їх можна спробувати здати по кімнатах різним мешканцям. Завищення ставки оренди квартири спричинить простий вашої квартири. Підказати реальну вартість оренди вашої квартири допоможе лише кваліфікований ріелтор.
Щоб здати свою квартиру дорого і на довго, потрібно розуміти, що орендарям важливо і що вони цінують при довгостроковій оренді житла.На що в першу чергу слід звернути увагу:

  • доброзичливість господаря та безпека;
  • добре ліжко;
  • стильно і нічого зайвого;
  • рідкісні візити господаря.

В ідеалі це однокімнатна або двокімнатна квартира невеликої площі в хорошому районі з розвиненою інфраструктурою. Квартира має бути відремонтована та повністю укомплектована сучасними меблями та гарною побутовою технікою. В цьому випадку проблем із пошуком мешканців не буде.

Один з важливих етапів здачі в оренду квартири – укладання договору оренди квартири. Стандартно договір оренди квартири укладається терміном на рік, після він продовжується. При оформленні договору необхідно вказувати дійсну вартість житла. Можна застрахувати ваше рухоме та нерухоме майно, що здається в оренду.

Якщо ви хочете орендувати квартиру, також слід дотримуватися певних правил. В ідеалі буде скористатися послугами агента, який за вашими вимогами знайде вам потрібне житло. Не зайвим буде, якщо ви особисто перевірите технічний стан квартири.При оренді житла краще не гнатися за дешевизною і скористатися допомогою агентства нерухомості, інакше доведеться викинути гроші на вітер. Тут працюють із реальними об’єктами, та й випадків із шахрайством можна уникнути, оскільки грамотного ріелтора складно обдурити.

Compare Listings