We found 0 results. View results
Your search results

Поради: як швидко та вигідно продати будинок

20.11.2023

Якщо ваш будинок довго не продається, варто трохи попрацювати над підвищенням його привабливості. Підготовка будинку може стати і захоплюючим заняттям, яке відкриє у вас дизайнера та майстра на всі руки.

Перше враження 
Ніколи не варто недооцінювати важливість «стриманості» – це перше враження, яке ви отримуєте, коли підходите до будівлі з вулиці. Психологи стверджують, що люди приймають рішення про покупку в перші 15 секунд, тому зацікавте покупця ще на підході до будинку. Зробіть будинок привабливим і таким, що виділяється на тлі інших якимось неповторним штрихом. Це може бути флюгер на даху, гарна хвіртка, або модна поштова скринька поряд із входом.

Чистота на першому місці 
Більшість людей віддають перевагу чистоті та затишку. Тому перед продажем слід провести генеральне прибирання в будинку. Усі непотрібні речі мають бути заховані. Також будинок необхідно очистити від неприємних запахів. Можна скористатися ароматичними свічками чи освіжувачами. Варто очистити килими та м’які меблі.

Приділіть увагу дрібницям 
Багато покупців помічають різні дрібниці, це може бути ручка дверей або меблева фурнітура. Якщо ці предмети у поганому стані, їх слід замінити. Покупець не повинен думати про те, що йому доведеться займатися заміною цих предметів.
Стиснутий вхід до будинку миттєво відштовхує, проте реальне розширення передпокою обходиться дорого. Натомість створіть ілюзію більшого простору, вішаючи дзеркала.

Гарне світло у всіх приміщеннях 

Будинки з гарним освітленням швидше знаходять своїх покупців. Бажано встановити в житлових та громадських приміщеннях яскраві лампочки.

Упорядкуйте свій сад
Посадіть велику кількість барвистих квітів на клумбах, скосіть газон, засійте травою оголені ділянки землі, обріжте дерева – все це створить позитивне враження у будь-якого покупця.

Оновіть кухню та їдальню
Кухня – одна з найважливіших кімнат у будинку, але повне переобладнання обійдеться в десятки тисяч гривень. Косметичний ремонт може робити чудеса за невелику вартість. Перефарбуйте або замініть дверцята шаф, обробіть та очистіть від накипу крани, якщо сантехніка серйозно застаріла.

Залучення агентства нерухомості 

Потрібно знайти відповідне агентство. Вартість послуг, що оплачується ріелторам, може стати тією знижкою, завдяки якій ви швидко та безболісно для вашого бюджету продасте будинок. Агент особисто перевірить документацію та допоможе швидко та вигідно продати будинок.

Compare Listings