We found 0 results. View results
Your search results

Прибирання квартири після ремонту

21.11.2023

У нашому житті часто трапляється так, що після того, як відбулося перетворення квартири після косметичного або капітального ремонту, покращується і життя в цілому, збільшується працездатність, покращується ситуація на роботі і так далі. Тому ремонт робити іноді навіть просто необхідно, а чи не бажано.
Але після ремонту завжди виникає проблема прибирання приміщення. З чого почати? Найкраще скористатися послугами професійної клінінгової компанії, яку легко можна знайти в Інтернеті. Але це не завжди виходить через брак коштів, тому доводиться забиратися самостійно. У цій статті ми розповімо вам поетапно: що та як робити.

  1. Скласти план

Після ремонту ваша квартира виглядає дуже на перший погляд і масштаби прибирання лякають. Але, як кажуть: «Очі бояться, а руки роблять». Не все таке страшно, як здається. Складіть план і починайте роботу. Найкраще розділити процес збирання на наступні етапи:

– Вивіз великого будівельного сміття;

– прибирання дрібного сміття;

– очищення від пилу (стелі та стіни);

– очищення освітлювальних приладів та техніки;

– очищення дверей вікон, шибок та підвіконь;

– Чищення меблів;

– очищення батарей та плінтусів;

– вологе прибирання всієї квартири.

  1. Позбутися всього зайвого

Після ремонту завжди залишається частина будівельних матеріалів, шпалер, труб, гіпсокартону тощо. Багато хто вважає, що це ще знадобиться, але найчастіше ніколи не знадобиться, а тільки займає місце в коморі і псує вигляд. Не замислюючись, позбавтеся всього цього разом із будівельним сміттям.Для цього найкраще найняти спеціалістів, це буде коштувати не дуже дорого і швидко позбавить вас більшої кількості післяремонтних проблем. У кожного з нас є речі (старі іграшки, одяг, посуд і так далі), які ми постійно хочемо викинути, але не наважуємося це зробити. Після ремонту зробіть це нарешті!

  1. Інструменти та засоби

Наведення порядку після ремонту суттєво відрізняється від звичайного прибирання, тому слід ґрунтовно підготуватися:

– Візьміть в оренду будівельний пилосос (побутовий пилосос можна вивести з ладу);

– придбайте достатню кількість ганчірки та ганчірки;

– закупіть різні засоби для чищення (розчинники, засоби для чищення скла, підлоги, посуду тощо);

– запасіться щільними мішками для сміття, віником, шваброю, совком тощо.
Дотримуйтесь плану по пунктах зверху вниз, обов’язково зробіть вологе прибирання в самому кінці, щоб уникнути появи білих розлучень і, відповідно, подвійної роботи.

Compare Listings