We found 0 results. View results
Your search results

Заборонені фрази під час продажу житла

20.11.2023

Якщо ви хочете уникнути негативної реакції співрозмовника або, навпаки, викликати позитивну, потрібно думати про слова, які ви вимовляєте. Власники, намагаючись викликати позитивні емоції, іноді впадають у крайнощі: або мовчать, або показують занадто багато емоцій. Головне – бути ввічливим та спокійно відповідати на запитання. Важливо не тільки підготувати квартиру, а й правильно поводитися під час перегляду. Буває, що угоди не здійснюються саме від надлишку емоцій чи необдуманих фраз.

«Нічого тут не чіпайте»

Не варто обмежувати покупця у діях, командувати чи вказувати що робити. Якщо вам це важливо, то краще чемно попросити одягнути бахіли.

«Ви нічого кращого не знайдете!»

Таку фразу кажуть, щоб переконати клієнта, який погоджується якийсь варіант. Після такої фрази часто покупці відмовляються від подальшого спілкування, оскільки вона звучить як відчайдушне залякування.

«У вас 15 хвилин на перегляд, я поспішаю»

Дайте час покупцеві оцінити квартиру та не обмежуйте його у часі. Покупець може подумати, що ви не зацікавлені у продажу чи щось ховаєте.

«Я не поспішаю з продажем»

Почувши таку фразу, покупець подумає, що продавець не визначився, може він нерішучий і зволікатиме з продажем, краще не зв’язуватися з таким продавцем.

«На кожен товар знайдеться свій покупець»

Покупець може критикувати нерухомість, таким чином, починаючи переговори про ціну. Іноді власник помилково вважає покупця, що критикує, за несерйозного. Критикує, отже, сподобалася. Звичайно, не у 100%, але часто. Спробуйте поставитися до цього по-іншому, можна переконати покупця, що всі недоліки будуть усунуті до угоди або запропонувати знижку.

Compare Listings