We found 0 results. View results
Your search results

Що вважається стильним в інтер’єрі у 2020 році

21.11.2023

Деякі тренди залишаються актуальними десятиліття, а дещо виходить із моди щороку. Щоб оточити себе красою та найкращим, що існує у світі дизайну інтер’єрів, завжди цікаво знати актуальні тенденції. Що радять дизайнери в 2020 році, що настав час виносити з дому, а що необхідно купити?

Чого варто позбутися 2020 року?
Головний тренд, який вже популярний не перший рік, – це мінімум пластику. На тренді натуральні матеріали. Ну і звичайно, приємніше жити серед дерева та скла, ніж пластикових стільців та ліжок. Більше предметів із натуральних матеріалів варто додавати до всіх кімнат. Високоякісні матеріали, елементи ар деко та майстерність ручної роботи поєднуються, щоб створити образ люксу в майбутньому.
У 2019 році вважалися модними стіни з ананасовими малюнками, але цього року фахівці радять абстрактні макові або ромашкові композиції. Нещодавно, це вважалося старомодним, але зараз знову в тренді.
Ще один тренд, який виходить із моди, це стіни сірого кольору. У моді тепло вівсяне, персикове або рожеве. Але головним кольором, окрім синього, має стати світло-зелений.

«Open space» вже не в моді
Принцип класичного «open space» відходить другого план. Не йдеться про повну відмову об’єднувати кухню з вітальнею або вітальню з кухнею. Але дизайнери радять подумати, перш ніж зносити перегородки або міняти їх на більш цікаві конструкції. У моді прозорі перегородки від підлоги до стелі із напівпрозорого скла.

Головний тренд індивідуальний дизайн
Персоналізація активно застосовується у інтер’єрному проектуванні. Дизайнери працюватимуть за ексклюзивними проектами. Вони містять плани створення ідеальних умов проживання конкретної людини чи сім’ї.
Що стосується стилів, 2020 має поєднувати в собі найбільш актуальні напрямки: мінімалізм, еко-дизайн, хай-тех та рустика.

Compare Listings