We found 0 results. View results
Your search results

Район Центрального ринку

Район Центрального ринку в Миколаєві – жваве місце з розвиненою інфраструктурою. Старий вислів говорить “всі дороги ведуть до Риму”, а в нашому місті всі дороги ведуть на Центральний ринок. Транспортна розв’язка тут дуже розвинена, практично весь транспорт, що курсує у Миколаєві, проходить через Центральний ринок.

Трохи історії 

Головна базарна площа в Миколаєві з самого початку знаходилася в іншому місці. Побудована вона була ще за адмірала А. С. Грейга по сучасній Соборній вулиці і займала близько шести міських кварталів. Прямо на головному проспекті стояли великі м’ясні лавки з льодовиками у підвалах для зберігання м’яса, рибні лавки та інші. Після Великої Вітчизняної Війни базар переїхав до мікрорайону Піски, між Кур’єрською вулицею та дачею, де він і зараз перебуває і називається Центральний ринок.
Недалеко від Центрального ринку знаходиться Центральний міський стадіон, який у середині 90-х років минулого століття називали “Евіс”. 1992 року директор суднобудівного заводу Юрій Макаров розлучився з футбольною командою “Суднобудівника” і опікуном клубу стає президент миколаївської швейної фабрики «Евіс» Володимир Заплатинський. У першому сезоні нового турніру команда розпочала гру під назвою «Евіс». Зайнявши дев’яте місце із десяти у своїй підгрупі, «Евіс» залишив елітний дивізіон. Команда “Евіс” за своє існування здобула 25 перемог, 6 нічиїх, 7 поразок.Уболівальники залюбки ходили на матчі на головному миколаївському стадіоні. Через якийсь час на території міського стадіону, на місці майданчиків для тренувань метальників копій та молотів виріс речовий ринок та автостоянка.

Нерухомість у районі Центрального ринку 

Нерухомість в даному районі представлена ​​багатоквартирними будинками різної поверховості, також тут є і приватний сектор. Життя тут минає досить жваво. Крім одного з найбільших ринків у місті, тут розташовані багато магазинів, торгових точок, супермаркетів, аптек, банків, деяких пристойних закладів громадського харчування тощо. Загалом район дуже комфортний для життя і відпочинку, все знаходиться під рукою. Ринок нерухомості у районі Центрального ринку дуже різноманітний. Щоб вибрати варіант, що підходить саме Вам, достатньо лише звернеться до нашої агенції, ми точно знайдемо будинок чи квартиру Вашої мрії!

Compare Listings