We found 0 results. View results
Your search results

Головні правила модного інтер’єру осінь-зима 2020

17.11.2023

Мода на інтер’єрні рішення така мінлива, як і мода на одяг. Восени та взимку особливо відчувається потреба в домашньому затишку та теплі. Наш будинок – місце, де можна сховатися від галасливого світу, хоч і ненадовго. Останнім часом модні симбіози стилів та зміни. Що актуально в інтер’єрі осінь-зима 2020 року?

Монохром 

Дизайнери все частіше звертаються до яскравих акцентів і кольорів. Приміщення, наповнені червоними, жовтими, помаранчевими і навіть пурпуровими кольорами виходити стильними та дуже красивими. Застосування таких кольорів допомагає освіжити інтер’єр та висловити “недомовленість”. Також восени можуть з’явитися інтер’єри в одному кольорі, це стане однією з нових модних тенденцій.

 width=

Кольорова палітра 

Осінні теплі тони роблять інтер’єр особливо збалансованим. У моді густі, теплі кольори та відтінки. Це стосується і кольору шпалер, декору стін та стель, а також можливих аксесуарів. Європейські дизайнери передбачають, що цього сезону на піку популярності виявиться колір бордо, також популярними відтінками цього сезону можуть бути колір кави, шоколад, охра та оливковий.

 width=

Британський затишок 

Цього сезону популярні інтер’єри в дусі англійських котеджів. Це один з найбільш довговічних і непідвладних часу напрямків у дизайні. Звичайно, це не означає, що в стилі переважатимуть недоречні риси максималізму, такі як позолота або навмисне різьблення. Основні оздоблювальні матеріали англійської класики в інтер’єрі – натуральне дерево, камінь, шкіра, штукатурка, шпалери зі смугами або рослинним принтом. Настав час дістати з комори бабусин комод або привезти старе трюмо. Англійські каміни, тканини в дрібну і середню квіточку, як у будинку на Бейкер стріт, найближчим часом прикрашатимуть модні інтер’єри 2020.

 width=

Органіка

Уже кілька років поспіль у моді натуральні, екологічні матеріали. На думку лікарів та психотерапевтів, природа допомагає людині відновиться, покращує психічно-емоційний стан.У дизайні фахівці використовують безліч живих рослин, меблі з грубого, необробленого дерева, що імітує вироби. Оформляючи будинок у такому стилі, ви можете бути впевнені, що такий інтер’єр буде актуальним ще довгий час.

 width=

Античні та міфічні аксесуари, застосування еклектики

У моді інтер’єри з елементами мистецтва Стародавньої Греції та Риму. Але з такими специфічними аксесуарами не переборщите. Вони мають застосовуватися лише фрагментами. Фахівці цього сезону також радять прикрашати будинок предметами, які зберігають для вас приємні спогади. Це можуть бути сувеніри, привезені з Таїланду, речі, куплені на блошиному ринку, предмети з скрині бабусі та інші. Такий інтер’єр додасть змін та подарує відчуття легкості.

Зараз кращий час, щоб прикрасити будинок своїми руками та додати йому затишку.

Compare Listings